Scheidsrechters balsponsor Hattem - ZAC

De wedstrijdbal bij Hattem - ZAC voor zaterdag 23 september wordt aangeboden door onze trouwe leden Henk Viering en Bernard Brink. Deze vaste scheidsrechters ..

Hattem sluit voorbereiding af met winst

In de voorbije weken heeft de selectie van Hattem de nodige wedstrijden gespeeld in de voorbereiding op de komende competitie. Halverwege de maand augustus was ..

Contributie Vriendenkring seizoen 2017/2018

Beste Leden van de Vriendenkring, Zoals eerdere jaren heeft de Vriendenkring medio mei voor het aanstaande seizoen de contributie bij de leden opgehaald. Dit ..

Storing inschrijven nieuwe leden

Wegens een technische probleem met ons aanmeldformulier bestaat de mogelijkheid dat de aanmeldingen van de laatste dagen niet goed zijn doorgekomen. Ons excuus ..

Mini Event op zaterdag 9 september

Zaterdag 9 september is er een leuke en sportieve start van het voetbalseizoen voor kinderen van 4 t/m 8 jaar. Iedereen is welkom om kennis te maken met voetba ..

Instructievideo speleropgaaf mDWF

Voor wie het toch nog even graag wil zien. mDWF instructievideo spelersopgaaf ..

HMC trainingen

Beste HMC-ers, De trainingen gaan weer beginnen volgens eerder gepubliceerde schema's. Er wordt gestart op maandag 28 augustus. Er is wel een wijziging: H ..

Update website

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een update en modernisering van onze verenigingswebsite. Door de werkzaamheden werken enkele onderdelen niet meer zoal ..

Wedstrijdzaken APP

2 september zijn de eerste officiŽle wedstrijden van het seizoen 2017-2018. Met ingang van dit seizoen worden alle wedstrijdgegevens vastgelegd met de wedstrijd ..

Trainingen van start (update)

De start van het nieuwe seizoen nadert. We krijgen al veel vragen over de start van het voetbalseizoen ! De eerste ronde bekerwedstrijden staat voor 2 septemb ..

Informatie over de nieuwe wedstrijd app.

Ga jij het komende seizoen aan de slag met de KNVB Wedstrijdzaken app? Pak dan onze instructievideo's over de app erbij! We laten je stap voor stap zien ..

Vrijwilligers PEC-Zwolle Genclerberligi bedankt

Afgelopen vrijdag stond er weer een perfecte organisatie rond de wedstrijd PEC Zwolle-Genclerberligi. Het veld lag er mooi bij en alles was tip top in orde voor ..

Anton Rave wordt Hoofd Jeugdopleiding bij v.v.Hattem