20150620_VVHattem_onthulling_bord_vrijwilligers_011

Vrijwilligers PEC-Zwolle Genclerberligi bedankt

Afgelopen vrijdag stond er weer een perfecte organisatie rond de wedstrijd PEC Zwolle-Genclerberligi. Het veld lag er mooi bij en alles was tip top in orde voor ..

Anton Rave

Anton Rave wordt Hoofd Jeugdopleiding bij v.v.Hattem

Het bestuur is uitermate content te kunnen mededelen dat Anton Rave behouden blijft voor de v.v.Hattem. Anton wordt Hoofd Jeugdopleiding (HJO) bij v.v.Hattem. D ..

Peter van de Beek kl

Peter van de Beek nieuwe trainer Hattem 2

Bestuur van v.v.Hattem is verheugd te kunnen mededelen dat Peter van de Beek de opvolger wordt van Anton Rave als trainer van de Hattem 2 selectie. Peter kom ..

knvb-beker-1-e1443783315780

Indeling beker bekend

De KNVB heeft de poule indelingen voor de bekercompetitie bekend gemaakt. v.v.Hattem mag het in september gaan opnemen tegen HTC uit Zwolle 4e Kl-C, Hulshorst ..

19875330_1411711748917175_2762920168415620276_n

Yesss ! Glasvezel op sportpark

Vandaag is met vereende krachten glasvezelkabel aangelegd op ons sportpark. Vrijwilligers van Hatto Heim en v.v.Hattem hebben zo'n 200 meter sleuf gegraven en ..

pas

De plastic spelerspas is vanaf aankomend seizoen verleden tijd.

Vanaf het nieuwe seizoen worden de gegevens van wedstrijden, spelers en uitslagen vastgelegd in het mobiel digitaal wedstrijd formulier (mDWF). Er is een app on ..

TorteIndianerK_ml

Indianenkamp 2017

Op 9 en 10 juni was het eindelijk zover voor de ruim 50 E en F pupillen van V.V. Hattem, het lang verwachte indianenkamp. Als thema werd dit jaar gekozen voor ' ..

verbouwen-toestemming-vragen-of-niet-bron_wordpress_bespaarenergie_com

Vrijwilligers gevraagd voor de verbouwing van ons clubhuis!!!

Zoals jullie weten, is er onlangs een voorstel gepresenteerd, naar aanleiding van de enquete op de website, hoe ons clubhuis er van binnen uit moet gaan zien. E ..

voetbal1-1024x557

Voorlopige indelingen Jeugd vv Hattem

In de bijlage vindt u de concept-indeling van de vv Hattem teams. De indelingen betreffen voorlopige indelingen. Ervaring leert dat er tot kort voor aanvang van ..

zeil

Seizoensafsluiting Hattem 1

De eerste selectie van vv Hattem heeft een mooi seizoen achter de rug. In de eerste helft van de competitie werd hiervoor de basis gelegd waarbij met name het s ..

uefa respect logo

A letter from the UK....

Dat er meer dan voetbal is, bleek maar weer eens uit een mooie brief die we ontvingen van een van de deelnemers aan de Hattem Trophy. Dear Sirs, May I tak ..

Event Image

Vrijwilligers van de Hattem Trophy: bedankt voor jullie inzet!

De toernooicommissie van de Hattem Trophy heeft de afgelopen dagen diverse mooie complimenten in ontvangst genomen. Van deelnemers, bezoekers, Eurosportring, de ..

10007054_719053184805530_655211580_n (1)

Voorlopige indeling HMC seizoen 2017-2018

In de bijlage vindt u de concept-indeling van de HMC voor het seizoen 2017-2018. De indelingen betreffen voorlopige indelingen. Ervaring leert dat er tot kort v ..