Hattem 1

2017-2018 Hattem 1

Momenteel zijn er geen uitslagen beschikbaar.
Momenteel is er geen stand beschikbaar.
Momenteel is er geen programma beschikbaar.

 


Wedstrijdverslagen

zeil

Seizoensafsluiting Hattem 1

De eerste selectie van vv Hattem heeft een mooi seizoen achter de rug. In de eerste helft van de competitie werd hiervoor de basis gelegd waarbij met name het slot van het jaar met 4 overwinningen op rij een belangrijk f ..

number1_PNG14894 (1)

Ongeïnspireerd Hattem verliest van SEH

Hattem speelde haar laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen het al gedegradeerde SEH uit Heerde. Omdat het zelf een erg matige wedstrijd op de mat legde en SEH, met meerdere invallers, wel voor de winst wilde spelen ..

number1_PNG14894 (1)

Hattem winnaar in derby tegen WZC

In een wedstrijd, waarbij er voor Hattem niets meer op het spel stond, heeft de selectie van Hans Roeland de winst behaald in de kanaalderby bij WZC in Wapenveld. Hattem begon goed, wist voor de rust een marge van 2 doel ..

Actie1

Matige stadsderby eindigt onbeslist

De sfeer rondom de wedstrijd en de opkomst van de beide teams waren een mooie opmaat voor de tweede stadsderby in dit seizoen. Helaas bleven de verwachtingen wat achter bij de prestaties op het veld. In een matige wedstr ..

TVE_La1_logo_since_2008

Hattem schiet zichzelf in de voet tegen VEVO

Tijdens een voetbalseizoen zijn er wel eens wedstrijden waarbij je je achteraf afvraagt hoe het kon gebeuren. Hattem speelde zo’n wedstrijd tegen VEVO. Vele kansen niet benut, een gemiste strafschop en verdedigend niet ..

TVE_La1_logo_since_2008

Hattem pakt winst tegen Spcl. Teuge.

In de uitwedstrijd tegen Spcl. Teuge ging Hattem in oktober nog met grote cijfers onderuit. In de thuiswedstrijd kon de selectie van Hans Roeland die kater wegspoelen en wist het met 3-2 overwinning de punten in eigen hu ..

TVE_La1_logo_since_2008

Hattem verliest in Elburg nipt van ESC

Hattem heeft in Elburg tegen de plaatselijk ESC het goede spel van vorige week tegen koploper SVI geen vervolg kunnen geven. Alhoewel de geel-blauwen in de eerste helft nog wel de overhand hadden en een aantal goede kans ..

TVE_La1_logo_since_2008

Sterk Hattem wint verdiend van koploper SVI

Hattem heeft de thuiswedstrijd tegen SVI gewonnen met 3 - 0. Voor velen misschien een verrassende uitslag maar volgens veel toeschouwers die zaterdagmiddag getuige waren van de wedstrijd op de mooie grasmat was een gr ..

TVE_La1_logo_since_2008

Hattem onderuit tegen DSV Doornspijk

De selectie van Hans Roeland toog met vertrouwen richting Doornspijk voor de uitwedstrijd tegen DSV '61 wat net 1 puntje hoger op de ranglijst stond. Hattem speelde echter een matige eerste helft waarbij de thuisploeg ju ..

TVE_La1_logo_since_2008

Hattem pakt volle winst bij Olympia ’28

Hattem heeft op bezoek bij Olympia '28 uit Hasselt de volle winst behaald. De basis werd gelegd in de 1e helft waarbij het na de rust de score zelfs fors had kunnen uitbreiden. Jammer dat in die fase zo veel mogelijkhede ..