Hattem 1

Hattem bekert door na winst op DOS Kampen

Hattem heeft zich in een prima wedstrijd verdiend langs DOS Kampen (koploper in de 2e klasse) gespeeld en zich verzekerd van een plek in de volgende ronde van de bekercompetitie. Ondanks dat men een 2-0 voorsprong in een ..

Hattem wint van Rouveen en herovert koppositie

Hattem heeft in de uitwedstrijd tegen sc Rouveen een belangrijke overwinning geboekt. De eerste helft waren de geel-blauwen de bovenliggende partij en stond met de rust dan ook verdiend voor. Na de rust gooide Rouveen he ..

Hattem walst over Reaal Dronten heen

Na de teleurstellende wedstrijd van vorige week had Hattem wat goed te maken. En dat deed het vol overtuiging in de thuiswedstrijd tegen Reaal Dronten. De polderbewoners werden met maar liefst een 10-2 nederlaag weer naa ..

Hattem krijgt op de broek van Olympia ’28

De selectie van Hans Roeland kwam in Hasselt goed uit de startblokken en had mogelijkheden de score te openen. Helaas verzuimde men dit en gaf Olympia daarna de gelegenheid om in 6 minuten drie maal te scoren. Eigenlijk ..

Hattem speelt matig tegen BAS, maar wint wel

Hattem heeft zichzelf een goede dienst bewezen door de lastige uitwedstrijd tegen BAS in Biddinghuizen winnend af te sluiten. Gezien de wedstrijd kreeg Hattem iets te veel van het goede, maar uiteraard is deze driepunter ..

Hattem wint verdiend in kanaalderby van WZC

Na de derby vorige week tegen de buren trad Hattem op 7 oktober opnieuw aan in een derby. In dit geval ontving het thuis WZC uit Wapenveld. De eerste helft van de wedstrijd had Hattem het betere van het spel en beperkten ..

Hattem doet zichzelf tekort in stadsderby

De eerste editie van de stadsderby in dit seizoen tussen Hatto Heim en Hattem speelde zich af in regenachtige omstandigheden. Hierdoor hadden minder toeschouwers dan verwacht de gang naar het sportpark gevonden. Hattem w ..

Hattem start met mooie overwinning

De opening van de competitie kenden voor Hattem een prima resultaat. Op voorhand leek de wedstrijd tegen het vorig seizoen gedegradeerde ZAC uit Zwolle een lastige opgave te worden voor de selectie van trainer Hans Roela ..

Hattem sluit voorbereiding af met winst

In de voorbije weken heeft de selectie van Hattem de nodige wedstrijden gespeeld in de voorbereiding op de komende competitie. Halverwege de maand augustus was de eerste training waarna al op 19 augustus de eerste oefenw ..

Seizoensafsluiting Hattem 1

De eerste selectie van vv Hattem heeft een mooi seizoen achter de rug. In de eerste helft van de competitie werd hiervoor de basis gelegd waarbij met name het slot van het jaar met 4 overwinningen op rij een belangrijk f ..