Hattem 2

Programma beker

Hattem 2 bereikt gestelde doelen

Nadat het tweede elftal vorige week het kampioenschap wist veilig te stellen, had het elftal in de resterende wedstrijden nog twee doelstellingen; in de thuiswedstrijden zonder puntverlies blijven en het 100e competitied ..

Hattem 2 wint thuis van WHC

Zaterdag 14 november speelden de mannen van Hattem 2 thuis tegen WHC. Voor deze wedstrijd moesten we helaas onze vertrouwde keeper Alko missen. Gelukkig wilde onze oude keeper Ron Grabbelton wel tijd vrij maken voor ons. ..

Hattem 2 loopt averij op uit bij s’ Heerenbroek

Op zaterdag 3 september was het zo ver. De spannende wedstrijd tegen s' Heerenbroek 2 zou gespeeld worden. De afgelopen week hebben de mannen van het tweede hard getraind en ondanks dat ze al een aantal mooie wedstrijden ..

Kapitaalkrachtig Hattem 2 wint uit bij Zalk

Zaterdag 19 september 2015 was het weer zover. Met een kapitaal aan vermogen reisde Anton Rave met zijn team af naar Zalk. Na een erbarmelijke tocht met gevaar voor eigen leven (vanwege de jaarlijkse braderie met de daar ..

VV Hattem 2 pakt overwinning op SVI

Afgelopen zaterdag kon VV Hattem 2 de goede uitoverwinning bij Go Ahead Kampen een passend vervolg geven thuis tegen SVI.  Ondanks wat kleinere en grotere pijntjes bij een aantal spelers hadden we toch voldoende man ..

Hattem 2 in de beker

Op de website van de KNVB district Oost is vandaag het vervolg van de bekercompetitie vrijgegeven voor die elftallen die in competitieverband uitkomen in de reserve 4e- en 5e klassen zaterdagvoetbal. Het was al bekend da ..

VV Hattem 2: opsteker na zeperd

Zaterdag 16 november stond de uitwedstrijd tegen Zwolsche Boys op het programma. We houden het kort. Het ging al mis bij de shirts die vergeten waren mee te nemen naar de buren aan de andere kant van de IJssel. Ook wa ..

Hattem 2: zure druiven en frikandellen speciaal

Zaterdag 2 november was het dan eindelijk zo ver: Hattem 2 mocht aantreden voor De Achterveen-derby tegen SV Hatto-Heim 3 op het terrein van onze buren. Het 3e elftal van Hattem had een paar weken eerder de winst gepak ..

Beker : Hattem 1 en 2 beide door in beker

Op dinsdag 22 oktober heeft de 1e selectie van vv Hattem op het eigen sportpark met 2-0 gewonnen van Hoonhorst. Het betrof een wedstrijd in de bekercompetitie van de KNVB district Oost. Hierdoor plaatste Hattem zich v ..

Hattem 2 speelt goede 1ste helft

Na de eerste twee competitiewedstrijden te hebben verloren, de eerste terecht van CSV '28 2 met 8-2 en de tweede van ZAC 3 onverdiend met 2-1, werd afgelopen zaterdag de strijd aangebonden tegen het eveneens puntloze IJV ..