Hattem 3

Momenteel zijn er geen uitslagen beschikbaar.
Momenteel is er geen stand beschikbaar.
Momenteel is er geen programma beschikbaar.

Teamfoto_Hattem_3

Hattem 3 door in de Beker

Ook de mannen van Hattem 3 zijn weer aan het nieuwe seizoen begonnen. Na vorig seizoen het kampioenschap in de 6e klasse te hebben binnen gehaald, mocht er na een korte zomerstop worden afgetrapt voor het jaarlijkse beke ..

20140816_190216

Levenslange herinnering aan kampioenschap Hattem 3

Naar aanleiding van het kampioenschap van Hattem 3 hebben twee spelers van het elftal besloten om deze prachtige gebeurtenis voor eeuwig vast te laten leggen door middel van een tattoo. Wat in de loop van het seizoen is ..

IMG-20140412-WA0004

Transfers Hattem 3

Tegen het eind van het seizoen wordt de samenstelling van de selectie altijd nauwkeurig en vakkundig onder de loep genomen. Gezien het prima resultaat wat Hattem 3 in het afgelopen seizoen heeft behaald, heeft de technis ..

Hattem 3 is KAMPIOEN !!!!

De mannen van Hattem 3 hebben zaterdag 3 mei 2014 geschiedenis geschreven door als eerste seniorenelftal kampioen te worden in het zaterdagvoetbal. In het debuutjaar van de seniorenafdeling van v.v. Hattem op zaterdag li ..

20140125_161215

Hattem 3 start voorbereiding met Bootcamp

Na een winterstop van 6 weken is ook de selectie van Hattem 3 weer begonnen aan de voorbereiding op de 2e seizoenshelft. Om de spelers optimaal klaar te stomen was er in overleg met Harold Bosman van Basis Skills (www.ba ..

20131130_134619

Kampioenswedstrijd Hattem 3

Het seizoen is bijna ten einde en dat betekent dat de kampioenen ook weer bekend gaan worden. Met nog drie speelrondes te gaan staat Hattem 3 nog steeds strak bovenaan. Al op de eerste dag van de competitie hebben de Kot ..

Teamfoto_Hattem_3

Hattem 3: “De Cijfertjes”

De winterstop is weer bijna afgelopen en dat betekent dat ook Hattem 3 zich weer gaat opmaken voor de tweede seizoenshelft. Op donderdag 23 januari zal het keurkorps haar eerste training af gaan werken. We gaan echter ..

klein

Consmema en RitAssist sponsoren Hattem 3

Nog net voor de winterstop is Hattem 3 flink verwend door een tweetal trouwe sponsoren van de v.v. Hattem. Afgelopen donderdag was namelijk de overhandiging van splinternieuwe tassen en van prachtige trainingsoutfits. ..

20131130_134619

Hattem 3 komt pas in de 3e helft op stoom

Op zaterdag 30 november moest Hattem 3 thuis aantreden tegen Wapenveld 2, wederom een ware derby dus. Gezien de stand op de ranglijst was de verwachting vooraf dat het een eenvoudig middagje zou worden. Hattem 3 is nog s ..

IMG-20131116-WA0021

Hattem 3: Een zaterdag vol cadeautjes !!!

Op zaterdag 16 november, de dag dat Sinterklaas en zijn gevolg het land weer legaal betraden, moest Hattem 3 aantreden tegen IJVV uit IJsselmuiden. Vooraf werd er rekening gehouden met een lastige wedstrijd, onder meer d ..