Hattem C1

Momenteel zijn er geen uitslagen beschikbaar.
Momenteel is er geen stand beschikbaar.
Momenteel is er geen programma beschikbaar.


Wedstrijdverslagen

images (1)

SVI JO 15 2 – vv Hattem JO15 1

Tegenwoordig een mondvol om te beginnen maar voor de oudjes onder ons, SVI C2 - VV Hattem C1. Vandaag staat de uitwedstrijd tegen de SVI C2 op de wedstrijd op het programma, de nummer 4 uit onze competitie en wij 5 p ..

C1_Television_logo

Hattem C1 speelt puike partij tegen Nunspeet C2

Zaterdag 20 feb vertrok Hattem C1 richting Nunspeet om daar om 12.00 uur aan te treden tegen Nunspeet C2. De selectie was vandaag niet helemaal compleet, Twan Rave was geblesseerd en ook leider John Nieuwenhuis was afwez ..

C1_Television_logo

Hattem C1 wint van Epe C2

Na een aantal oefenwedstrijden in de winterperiode tegen USV Nieuwleusen 3e klasse 10-1 winst. speelden we in de laatste week voor de competitie in vier dagen tijd tegen Wijhe 2-0 winst en ESC Elburg een 3-1 nederlaag. W ..

C1_Television_logo

Volle buit voor Hattem C1 in Epe

Hattem ging vandaag op bezoek bij Epe en behaalde daar zijn derde competitie overwinning. Hattem begon niet echt goed aan de wedstrijd en speelde onrustig en rommelig in de eerste twintig. Na deze periode kwam Hattem be ..

C1_Television_logo

Hattem C1 behaalt een prima zege op Owios C1

Hattem heeft afgelopen woensdag in de 2e competitie tegen Owios een prima indruk achter gelaten. Hattem liet er geen misverstand over bestaan wie er de baas was in Hattem. Hattem C1 kwam in de eerste helft prima voor d ..

C1_Television_logo

Hattem C1 start goed aan de competitie.

Hattem C1 had een goede voorbereiding op de competitie en ging met vertrouwen op weg naar Zwolle Zuid voor de ontmoeting van SVI C2. Na korte koude oorlogvoering ;-) van Zwolse kant waar niemand ons een kleedkamer kon t ..

C1_Television_logo

Hattem C1 naar verlies en winst in 3 dagen

Op zaterdag 7 maart ging Hattem C1 op bezoek bij Zwolsche Boys. De thuisploeg begon wat beter aan de wedstrijd, was feller en sterker in de duels en de betere. Desondanks gaf Hattem geen kansen weg maar was het in het be ..

C1_Television_logo

Hattem C1 krijgt te weinig bij VSW

Op zaterdag 14 februari ging Hattem C1 op bezoek bij VSW. Voordat het carnaval zou losbarsten en dito kleding zou worden gedragen werd deze wedstrijd uiteraard eerst nog in het geel-blauw afgewerkt. Hattem speelde een go ..

C1_Television_logo

Hattem C1 start voorjaar met nederlaag

Voor C1 begon de voorjaarscompetitie met de uitwedstrijd tegen Nieuwleusen C2. Gezien het verschil in lengte van de spelers van beide teams leek het wel De Reus tegen Klein Duimpje. Ondanks dat verschil begon het team vo ..

C1_Television_logo

Hattem C1 oefent bij DAVO Deventer

Voor Hattem C1 stond op 17 januari al de 2e oefenwedstrijd van dit jaar op de rol. Dit keer speelde het elftal uit bij DAVO uit Deventer wat uitkomt in de 2e klasse, één niveau hoger dan C1 zelf. De geel-blauwen ha ..