Hattem D1

Momenteel zijn er geen uitslagen beschikbaar.
Momenteel is er geen stand beschikbaar.
Momenteel is er geen programma beschikbaar.

Hattem JO13-1 wint overtuigend de bekerwedstrijd tegen SVI JO13-1

De JO13-1 (voorheen de D1) is het seizoen goed gestart. In de competitie staat het op een keurige 3e positie in de 1e klasse 01, en in de bekerpoule zijn de volledige 9 punten behaald, ondermeer door middel van een uitze ..

Hattem D1 eindigt 2015 in mineur

Als zo ongeveer het laatste team van vv Hattem diende D1 nog aan te treden voor de competitie tegen het op de voorlaatste plaats staande Lemelerveld D1. Een overwinning zou betekenen dat D1 aansluiting zou vinden bij de ..