Hattem D1

Momenteel zijn er geen uitslagen beschikbaar.
Momenteel is er geen stand beschikbaar.
Momenteel is er geen programma beschikbaar.


Wedstrijdverslagen

D1_logo

Hattem JO13-1 wint overtuigend de bekerwedstrijd tegen SVI JO13-1

De JO13-1 (voorheen de D1) is het seizoen goed gestart. In de competitie staat het op een keurige 3e positie in de 1e klasse 01, en in de bekerpoule zijn de volledige 9 punten behaald, ondermeer door middel van een uitze ..

D1_logo

Hattem D1 eindigt 2015 in mineur

Als zo ongeveer het laatste team van vv Hattem diende D1 nog aan te treden voor de competitie tegen het op de voorlaatste plaats staande Lemelerveld D1. Een overwinning zou betekenen dat D1 aansluiting zou vinden bij de ..

D1_logo

Hattem verovert punt tegen OZC Ommen

Afgelopen zaterdag stond de eerste wedstrijd uit de terugronde op het programma, waarin het elftal diende aan te treden tegen OZC uit Ommen. Aan het begin van het seizoen kreeg D1 daar nog klop met 4-1 ..

D1_logo

Hattem D1 pakt een punt tegen Heino

Afgelopen zaterdag trad D1 aan tegen Heino D1, de nummer 4 van de ranglijst. Een goede 1e helft met een aantal riante kansen werd desondanks met een 0-1 achterstand afgesloten. Na een rommelige tweede helft stond er 1-1 ..

D1_logo

D1 heeft de wind tegen

Zaterdag 14 november stond de uitwedstrijd tegen ZAC D1 op het programma. De 4-0 eindstand stond reeds bij rust op het scorebord. De toss werd verloren waarna de reeds opgestelde teams van helft dienden te wisselen omdat ..

D1_logo

D1 biedt Be Quick goed partij

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen de ongeslagen koploper uit de 1e klasse, BeQuick'28 D1 uit Zwolle, op het programma. Na een 0-2 ruststand eindigde deze wedstrijd in een 1-4 nederlaag. Daar viel niets op af ..

D1_logo

D1 puntloos terug uit Nieuwleusen

Zaterdag 31 oktober heeft de D1 geen punten kunnen meenemen uit Nieuwleusen. In een spannende wedstrijd trok Hattem aan het kortste eind. Daar had het lange tijd overigens niet naar uit gezien. Hattem begon goed aan d ..

D1_logo

D1 vergeet te winnen

Ondanks de aanhoudende regenval in de nacht en ochtend voorafgaand en tijdens de wedstrijd tegen ASC 62, was veld 3 perfect bespeelbaar. De bosrand met haar prachtige herfsttooi rondom het veld zorgde ervoor dat het, ond ..

D1_logo

Goede competitiestart Hattem D1

De D1 is het seizoen keurig gestart. Dit team heeft de door WZC beschikbaar gestelde plaats in de 1e klasse mogen innemen. Dat is erg fijn omdat de helft van dit team zowel in de F als in de E reeds in de bovenste region ..

D1_logo

Hattem D1 door in de beker

Hattem D1 is het seizoen goed begonnen. Na een aarzelend begin in de bekercompetitie (1e wedstrijd verlies in en tegen Kampen) werd de draad goed opgepakt door vervolgens CSV Zwolle op een nederlaag te trakteren en vervo ..