Hattem E1

Momenteel zijn er geen uitslagen beschikbaar.
Momenteel is er geen stand beschikbaar.
Momenteel is er geen programma beschikbaar.


Wedstrijdverslagen

E1

Hattem E1 sluit het seizoen met vuurwerk af

Eindelijk wist Hattem E1 dan de leeftijdgenoten van Epe te verslaan.  Dit was immers sinds de F-jes nog niet gelukt. De langverwachte zege was gelijk heel overtuigend. Nadat de Hattemse jongens uitgetikt waren, droop Ep ..

E1

Hattem E1 laat Go Ahead Kampen de hielen zien

Na het zwakke spel van vorige week besloten de coaches tot een mentale ingreep: het team werd door elkaar gehusseld, waardoor een aantal jongens de kans kreeg om op een nieuwe positie frisse moed en zelfvertrouwen op te ..

E1

Hattem E1 verliest opnieuw van Angstgegner SEH

Het zat er er geen moment in afgelopen zaterdag voor de jongens van de E1. Eindelijk eens winnen van dat dekselse SEH. Toch verloor Hattem met name van zichzelf. Het team straalde vermoeidheid en weinig spelvreugde ui ..

E1

Hattem E1 voetbalt zich op bezoek bij de koploper naar een knap gelijkspel.

Er waren meerdere redenen om goed voor de dag te komen tegen ASV Dronten. Revanche voor de mindere wedstrijd van vorige week, behoud van de eigen positie in het linkerrijtje op de ranglijst en een duwtje in de rug voor d ..

E1

Wedstrijd om gauw te vergeten voor de E1

Er zijn van die dagen dat het harder regent dan je hebben kan. De jongens van de E1 hadden afgelopen zaterdag zo n momentje. Het was nat en het was koud en iedereen leek met zijn verkeerde voetbalbeen uit bed gestapt. De ..

E1

Hattem E1 verliest in wedstrijd met twee gezichten

Hoewel er lente was voorspeld, waaide er zaterdagochtend een straffe Noordwester over de velden van Elburg waar de E1 het om moest nemen tegen ESC E1. Hattem begon slap aan de eerste helft. De duels werden gemakkelijk ..

E1

Hattem E1 boekt moeizame overwinning op Hatto Heim

Altijd weer een mooi affiche -v.v. Hattem tegen Hatto Heim. - Er stond ondanks de frisse avondwind dan ook veel publiek langs de lijn. Beide teams begonnen fel aan de wedstrijd. Elke meter kunstgras werd bestreden waardo ..

E1

Hattem E1 bijt tanden stuk op WVF

Hattem E1 is er zaterdag niet in geslaagd om de volle winst te pakken tegen het laag geklasseerde WVF E1 uit Westerholte. Hoewel Hattem het begin van de wedstrijd domineerde, was het WVF dat al binnen 10 minuten via t ..

E1

Hattem E1 begint 2015 met gelijkspel tegen de koploper

Na een aantal minder gelukkige oefenwedstrijden begon de E1 afgelopen zaterdag messcherp aan de tweede ronde van de competitie. Tegenstander was gelijk koploper Dos Kampen E1 die genoegdoening wilde voor het punt dat Hat ..

E1

Hattem E1 sluit jaar af met winst in Hasselt

Ook de uitwedstrijd tegen Olympia ’28 E1 uit Hasselt wist Hattem E1 in winst om te zetten. Olympia is een ploeg die om elke centimeter strijdt. Als je een mannetje heb gepasseerd kom je hem daarna -zeg maar- nog  twee ..