Hattem E1

Momenteel zijn er geen uitslagen beschikbaar.
Momenteel is er geen stand beschikbaar.
Momenteel is er geen programma beschikbaar.

Hattem E1 sluit het seizoen met vuurwerk af

Eindelijk wist Hattem E1 dan de leeftijdgenoten van Epe te verslaan.  Dit was immers sinds de F-jes nog niet gelukt. De langverwachte zege was gelijk heel overtuigend. Nadat de Hattemse jongens uitgetikt waren, droop Ep ..

Hattem E1 laat Go Ahead Kampen de hielen zien

Na het zwakke spel van vorige week besloten de coaches tot een mentale ingreep: het team werd door elkaar gehusseld, waardoor een aantal jongens de kans kreeg om op een nieuwe positie frisse moed en zelfvertrouwen op te ..

Hattem E1 verliest opnieuw van Angstgegner SEH

Het zat er er geen moment in afgelopen zaterdag voor de jongens van de E1. Eindelijk eens winnen van dat dekselse SEH. Toch verloor Hattem met name van zichzelf. Het team straalde vermoeidheid en weinig spelvreugde ui ..

E1

Hattem E1 voetbalt zich op bezoek bij de koploper naar een knap gelijkspel.

Er waren meerdere redenen om goed voor de dag te komen tegen ASV Dronten. Revanche voor de mindere wedstrijd van vorige week, behoud van de eigen positie in het linkerrijtje op de ranglijst en een duwtje in de rug voor d ..

Wedstrijd om gauw te vergeten voor de E1

Er zijn van die dagen dat het harder regent dan je hebben kan. De jongens van de E1 hadden afgelopen zaterdag zo n momentje. Het was nat en het was koud en iedereen leek met zijn verkeerde voetbalbeen uit bed gestapt. De ..

Hattem E1 verliest in wedstrijd met twee gezichten