Hattem E2

Momenteel zijn er geen uitslagen beschikbaar.
Momenteel is er geen stand beschikbaar.
Momenteel is er geen programma beschikbaar.


Wedstrijdverslagen

Mes-e2

Samengesteld E2 wint van CSV

Zaterdag 1 maart moest de wedstrijd Hattem E2 - CSV E4 ingehaald worden. Deze was verzet in verband met een 4-tal spelers dat op vakanties was. Dit was op de dag van inhalen echter nog zo. Naar aanleiding daarvan werden ..

Mes-e2

Hattem E2 verliest in Ittersum

Op zaterdag 15 februari stond voor de voetballers van E2 de tweede wedstrijd op het programma van deze voorjaarscompetitie. Het betrof de uitwedstrijd tegen SVI E2. Het was een vroege wedstrijd (08.30) en dat is niet ..

Mes-e2

Hattem E2 wint van HTC E3

Zaterdag 8 februari begon voor Hattem E2 de voorjaarscompetie 2013/ 2014. Nadat de competitie officieel de week daarvoor al was begonnen was het voor Hattem de eerste wedstrijd voor het 'eggie'. HTC E3, die hun eerste we ..

Mes-e2

Hattem E2 – CSV’28 E4 8-0

Na een week vakantie en een uitgestelde wedstrijd was het weer tijd voor Hattem E2 om te laten zien dat ze het voetbal nog niet verleerd waren en wel thuis tegen CSV'28 E4 uit Zwolle. De eerste actie aan Hattem zijde ..

Mes-e2

E2 werd beloond voor hard werken

Vorige week zaterdag 12 oktober speelden wij de competitiewedstrijd tegen de blauw-witten uit Westenholte. Het was de dag van Hattem E2 tegen WVF E4. De wedstrijd begon in een laag tempo. Het speelde zich grotendeels ..

Mes-e2

4 punten uit 2 wedstrijden voor E2

Epe E3 - Hattem E2. Op zaterdag 5 oktober moest Hattem E2 in de vroege ochtend aantreden tegen Epe E3. En dat het vroeg was was te merken. Er stonden spelers op het veld die nog niet door hadden dat ze wakker waren. D ..

Mes-e2

Een negenklapper ! !

Zaterdag 21 september was de dag van de derby Hatto-Heim E2 - Hattem E2. De wedstrijd was aan het begin van deze week al begonnen op school waar spelers van beide clubs bij elkaar in de klas zitten. Het is de tweede comp ..

Mes-e2

Hattem E2 – WZC E1

Zaterdag 14 september was de datum waarop de eerste competitiewedstrijd uit tegen WZC Wapenveld E1 stond gepland. De voorbereiding was voorbij, nu ging het om het 'echie'. Het begin van de wedstrijd ging gelijk op ma ..

Mes-e2

Hattem E2 stuit op Kamper goalie

Zaterdag 7 september stond voor Hattem E2 de derde en laatste bekerwedstrijd in onze poule op de agenda. Het was de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Kampen E3. Hattem zou gelijk kunnen komen voor de eerste plek in de po ..

Mes-e2

Hattem E2 deelt de punten

Zaterdag 31 augustus stond voor Hattem E2 de tweede bekerwedstrijd op het programma. De geel-blauwen moesten thuis aantreden tegen Reaal Dronten E1. Reaal had hun eerste wedstrijd, net als Hattem, met een overwinni ..