Hattem E2

Momenteel zijn er geen uitslagen beschikbaar.
Momenteel is er geen stand beschikbaar.
Momenteel is er geen programma beschikbaar.

Samengesteld E2 wint van CSV

Zaterdag 1 maart moest de wedstrijd Hattem E2 - CSV E4 ingehaald worden. Deze was verzet in verband met een 4-tal spelers dat op vakanties was. Dit was op de dag van inhalen echter nog zo. Naar aanleiding daarvan werden ..

Hattem E2 verliest in Ittersum

Op zaterdag 15 februari stond voor de voetballers van E2 de tweede wedstrijd op het programma van deze voorjaarscompetitie. Het betrof de uitwedstrijd tegen SVI E2. Het was een vroege wedstrijd (08.30) en dat is niet ..