Hattem F3

Momenteel zijn er geen uitslagen beschikbaar.
Momenteel is er geen stand beschikbaar.
Momenteel is er geen programma beschikbaar.


Wedstrijdverslagen

Hattem F3 najaar 2014

Hattem F3 najaarskampioen !

Na een flitsend seizoen, waarbij geen enkele wedstrijd van de competitie werd verloren, was het zaterdag 29 november zover. De laatste wedstrijd tegen WHC F6, die als 2e in de poule stond, moest nog gewonnen worden. Ook ..

Sint

Hattem F3 verliest van Go Ahead Kampen F4

Zaterdag 7 december speelde Hattem F3 de uitwedstrijd tegen Go Ahaed Kampen F4. Om 07.55 uur was het al verzamelen bij de lokale Toyota dealer. Magnus was met permissie van de groep afwezig vandaag, hij had een andere be ..

foto 2

IJVV F8 duidelijk een maatje te klein voor Hattem F3

23 november stond de thuiswedstrijd tegen IJVV F8 op het programma. De tegenstander van vandaag staat op de laatste plaats. Deze jongens spelen met een jong team dat eigenlijk te hoog is ingedeeld, maar gelukkig wel plez ..

foto 5

De derby van Hattem gaat helaas net verloren

16 november stond de derby thuis tegen sv Hatto-Heim F3 op het programma. Dat dit een belangrijke wedstrijd was om nog om het kampioenschap mee te doen was bij iedereen duidelijk. Hatto-Heim is namelijk de koploper en ui ..

foto 1

Regen doet Hattem F3 de das om!

Op 9 november stond de topper uit tegen sv Epe F3 op het programma. Door de vele regenval de dagen ervoor was het voetbalveld redelijk zwaar te noemen, maar nog goed te doen voor de jongens. Hattem was gebrand op een goe ..

kaderfoto

Hattem F3 wint van Heerde F1

Vandaag, zaterdag 2 november was thuis vvHeerde F1 de tegenstander. De selectie was niet compleet, want Viggo had vrijaf gevraagd voor dit weekend. De spelersraad had hem hier unaniem toestemming voor gegeven na zijn goe ..

Teamfoto_Hattem_F3

Dos Kampen F7 – Hattem F3: 0 – 12

Zaterdag 26 oktober was een uitwedstrijd tegen Dos Kampen F7. De voltallige selectie was wederom aanwezig en had er erg veel zin in. De opstelling voor deze wedstrijd: Viggo in de goal, achterin: Magnus en Sven. Middenve ..

Andi

Overwinning van Hattem F3 op Oene F2

Zaterdag 12 oktober stond de thuiswedstrijd tegen vv Oene F2 op het programma. Om 10.30 uur was de aftrap. De opstelling voor deze wedstrijd: Andi in de goal, achterin: Magnus, Viggo en Sven. Middenveld: Arne, Lucas en S ..

Silvan

Hattem F3 neemt 3 punten mee uit Zwolle

Voor Hattem F3 stond er vandaag weer een uitwedstrijd op het programma en wel tegen de oudste club van Zwolle, ZAC F4 (Jo van Marle sportpark). Dit team stond tot vandaag een punt voor op ons. Iedereen was al goed wakker ..

kaderfoto

Hattem F3 – CSV’28 F13 9-0

Deze zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen CSV '28 F13 op het programma. Op het zonovergoten sportpark ’t Achterveen begon de wedstrijd om 10.30 uur. Van enige onderschatting was geen sprake (omdat het maar F13 was). ..