Hattem F3

Momenteel zijn er geen uitslagen beschikbaar.
Momenteel is er geen stand beschikbaar.
Momenteel is er geen programma beschikbaar.

Hattem F3 najaar 2014

Hattem F3 najaarskampioen !

Na een flitsend seizoen, waarbij geen enkele wedstrijd van de competitie werd verloren, was het zaterdag 29 november zover. De laatste wedstrijd tegen WHC F6, die als 2e in de poule stond, moest nog gewonnen worden. Ook ..

Sint

Hattem F3 verliest van Go Ahead Kampen F4

Zaterdag 7 december speelde Hattem F3 de uitwedstrijd tegen Go Ahaed Kampen F4. Om 07.55 uur was het al verzamelen bij de lokale Toyota dealer. Magnus was met permissie van de groep afwezig vandaag, hij had een andere be ..

foto 2

IJVV F8 duidelijk een maatje te klein voor Hattem F3

23 november stond de thuiswedstrijd tegen IJVV F8 op het programma. De tegenstander van vandaag staat op de laatste plaats. Deze jongens spelen met een jong team dat eigenlijk te hoog is ingedeeld, maar gelukkig wel plez ..

foto 5

De derby van Hattem gaat helaas net verloren

16 november stond de derby thuis tegen sv Hatto-Heim F3 op het programma. Dat dit een belangrijke wedstrijd was om nog om het kampioenschap mee te doen was bij iedereen duidelijk. Hatto-Heim is namelijk de koploper en ui ..

foto 1

Regen doet Hattem F3 de das om!

Op 9 november stond de topper uit tegen sv Epe F3 op het programma. Door de vele regenval de dagen ervoor was het voetbalveld redelijk zwaar te noemen, maar nog goed te doen voor de jongens. Hattem was gebrand op een goe ..

kaderfoto

Hattem F3 wint van Heerde F1

Vandaag, zaterdag 2 november was thuis vvHeerde F1 de tegenstander. De selectie was niet compleet, want Viggo had vrijaf gevraagd voor dit weekend. De spelersraad had hem hier unaniem toestemming voor gegeven na zijn goe ..