Sportkleding

Op de webshop is de nieuwe v.v. Hattem kledinglijn van Masita te vinden. De komende jaren zullen geleidelijk alle teams in kleding van Masita uitkomen.

Als lid van onze vereniging deelt u mee in de samenwerking tussen v.v. Hattem , Masita en Olympus Sport. De gehanteerde prijzen liggen namelijk aanzienlijk onder de gebruikelijke winkelprijzen. Bovendien steunt u bij een aankoop uw eigen vereniging want ook deze ontvangt nog een percentage van het aankoopbedrag.

Bestellen van sportkleding is heel eenvoudig.

• Na de keus voor een artikel is er de keuze voor een maat. Hierbij is er ook de mogelijkheid om het logo van v.v. Hattem of je eigen naam op de gekozen kleding te laten drukken.
  • Wanneer de bestelling is afgerond volgt een bevestigingsmail en kunt u betalen via Ideal.
  • Als het bestelde artikel binnen is krijgt u bericht en kunt u het afhalen op ons sportpark.

Heeft u tips of vragen over het assortiment,  mail dan naar: sponsorzaken@vvhattem.nl

Naar de webshop