Voetbalactiviteiten

Pagina voor voetbal gerelateerde activiteiten

Geachte sportvrienden,

Volgend jaar organiseren wij ons succesvolle Remkes jeugdtoernooi op†zaterdag 28 mei 2016†

Het toernooi is bedoeld voor de volgende klassen:

De C jeugd en de D, E en F pupillen uitkomend in de 2e klasse of lager

De aanvang van het toernooi voor de E en F pupillen is 9.00 uur en eindigt rond 11.30 uur

De aanvang van het toernooi voor de Dames/meisjes, C jeugd en D pupillen is 12.00 uur en eindigt om 17.00 uur

Wij verzoeken u voor 15 maart 2016 uw team of teams op te geven, met duidelijke vermelding van:

• Naam Club
  • Deelnemend team(s) met daarbij vermeld in welke klasse in de competitie het team uitkomt
  • Contactpersoon met telefoonnummer en e-mailadres.( s.v.p. ťťn contactpersoon per vereniging)

Na aanmelding voor ons Remkes jeugdtoernooi zullen wij u een bevestiging sturen. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.†Vol=Vol.

Circa twee weken voor het toernooi ontvangt u van ons een programmaboekje voor deze dag.†Voor aanmelding en nadere informatie kunt u contact met mij opnemen via onderstaand e-mailadres.

Namens de Toernooicommissie,†Gerrit Kamphuis

E-mail: remkestoernooi@svepe.nl

Sportpark ?De Wachtelenberg?,†Sportlaan 5-7,†8162 BE te Epe

Veteranen 7×7 voetbaltoernooi 2016

Volgend jaar Mei/Juni 2016 organiseren wij een 2 daags internationaal veteranen 7×7 Voetbaltoernooi (35+)†welke volgens de officiŽle regels gespeeld gaan worden.

Inschrijving: Voorlopige inschrijving zonder enige verplichting. Wees er op tijd bij. VOL = VOL

Arrangement: Toernooipakket voor spelende deelnemers 4 dagen (3 nachten) half Pension 210,= euro p/p (excl.Vlucht)†** Partners c.q. niet spelende deelnemers kunnen gebruik maken van het pakket voor (190,= euro p/p.)

Contact: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sports-Algarve of met onze sportpartners in Nederland.†Dhr. P.Peperkamp: 0031-638406761 e/o Dhr. B.Klijn: 0031-630899617

†______________________0______________________

Flantķa Meisjestoernooi 28 mei 2016 (klik voor meer informatie)

†______________________0______________________

Sparta Nijkerk Leeuwinnen Cup!

Na de zo succesvol verlopen editie van vorig jaar organiseert vv Sparta Nijkerk op zaterdag 4 juni 2016 de tweede editie van de†Sparta Nijkerk Leeuwinnen Cup.†Het toernooi is wederom voor meisjes en dames in alle leeftijdscategorieŽn.

In de ochtend (09.00-12.30) spelen de ME, MD en MC (2e kl) hun wedstrijden.

In de middag (13.30-17.00) strijden de MC (1e kl), MB en MA om de prijzen.

De Vrouwen zullen gedurende de hele dag, verdeeld over 2 (internationale) poules, strijden om de felbegeerde Leeuwinnen Cup.

Niveau: ME, MD, MC, MB en MA: 1e/2e klasse ? VR: 4e/5e klasse

Opgeven van uw team kan door het invullen van uw gegevens op†www.vvspartanijkerk.nl/sparta-nijkerk-leeuwinnen-cup

Uiterste opgave datum: 1 april 2016.†Wacht niet te lang, want het aantal plekken per leeftijdscategorie is beperkt.†Acceptatie gaat op volgorde van binnenkomst.