v.v. Hattem 100 jaar: Feest met ons mee, win en bespaar!

Op 1 mei 2018 viert de voetbalvereniging Hattem het 100-jarig bestaan. Een mijlpaal voor de club, dat niet onopgemerkt voorbij zal gaan. Al ruim een jaar is de jubileumcommissie bezig met het vaststellen van een feestelijk programma. Uitgangspunt daarbij is een waardige viering van dit jubileum, waarbij alle geledingen binnen de vereniging voldoende aan hun trekken zullen komen. Tijdens de kick-off van het nieuwe seizoen 2017 – 2018 hoopt men het definitieve programma te kunnen presenteren.

Aan de viering hangt natuurlijk een kostenplaatje. De club heeft de afgelopen jaren een bedrag gereserveerd, maar dat is onvoldoende om het beoogde programma te financieren. Na gedegen onderzoek is ervoor gekozen om samen met de winkeliers van Hattem, verenigd in de HAVO, en andere Hattemer ondernemers een ‘Ondernemersactie’ op te zetten, waarvan de totale netto baten worden aangewend voor de viering van 100 jaar v.v. Hattem. De voetbalvereniging laat weten: ‘Het doel van de actie is: omzetverhoging voor de Hattemer winkelier/ondernemer en extra inkomsten voor v.v. Hatem. Vanaf het moment van de eerste presentatie van deze actie bij de HAVO, was men zonder uitzondering positief en werd met het bestuur van de HAVO afgesproken dat bij succes deze actie ook in 2018 en 2019 een vervolg zal krijgen.’

Inmiddels hebben maar liefst 72 Hattemer bedrijven toegezegd om deel te nemen aan deze actie, die loopt in de maanden april, mei en juni. Zij hebben voor hun bedrijf een actie bedacht in de vorm van korting op een product. Van iedere actie is een afscheurbare coupon gemaakt met daarbij het logo van het bedrijf. Al deze coupons zijn gebundeld in een speciaal boekje, waarvan het ontwerp is vervaardigd door John Marsman van JM Reclamedia. ‘John heeft ook bij eerdere jubilea van v.v. Hattem veel betekend voor de club’, aldus de jubileumcommissie.

Op dit moment worden de boekjes gedrukt. Op zaterdag 11 maart wordt gestart met de verkoop van de boekjes. De prijs bedraagt 10 euro per boekje. Inwisseling van de coupons kan voor de koper al gauw een voordeel van enige honderden euro’s opleveren. Een bijkomend voordeel is het feit dat iedere ingeleverde coupon tevens een gratis lot is! De hoofdprijs is aangeboden door Molecaten Campings en Vakantieparken; een weekverblijf ter waarde van 999,00 euro op het onlangs door hen aangekochte vakantiepark Noordduinen in Katwijk aan Zee! Daarnaast zijn er nog een aantal mooie geldprijzen te winnen. De trekking van de verloting vindt plaats tijdens de kick-off voor het nieuwe seizoen 2017 – 2018.

Bovenstaande actie geldt niet alleen voor de inwoners van Hattem, maar ook voor inwoners uit de regio. Bij aanschaf van het boekje wordt zo ook voor hen een dagje Hattem een feest!

Binnenkort via de media meer info over verkoopadressen, deelnemers etc.

Voorpagina boekje