Seizoensafsluiting Hattem 1

De eerste selectie van vv Hattem heeft een mooi seizoen achter de rug. In de eerste helft van de competitie werd hiervoor de basis gelegd waarbij met name het slot van het jaar met 4 overwinningen op rij een belangrijk fundament bleek. Na de jaarwisseling stokte het in eerste instantie een beetje, maar uiteindelijk wist de selectie zich naar de 5e stek in de eindstand te voetballen met een totaal van 40 punten. Ondanks dat het vuur in de laatste wedstrijden van het seizoen wel was verdwenen, en er helaas geen prijs gehaald werd, kan het team onder leiding van trainer Hans Roeland terugkijken op een geslaagd seizoen.

Op vrijdag 9 juni vertrok de selectie en begeleiding met zeilschip de Anna van Elburgh richting het IJsselmeer voor een mooi zeilweekend. De eerste stop was als gevolg van de harde wind al vrij snel op Urk alwaar onder een vaag zonnetje werd genoten van een barbeque welke was verzorgd door de hoofdsponsor Slagerij van Guilik. Na een korte nacht werd op de zaterdag erna al vroeg het ruime sop gekozen richting palingdorp Volendam. Na de sluizen in Lelystad ging de motor uit en moesten de mannen de armen uit de mouwen steken om de zeilen te hijsen. Na een tochtje van zo’n 5 uur arriveerde de groep in Volendam. Uiteraard een mooie uitvalsbasis waarbij er geen ontkomen aan is om een mooie kiek te maken.

71

Op zondag 11 juni was het rustig opstarten waarna met een goed ontbijt bijtijds de terugtocht naar Kampen werd aanvaard. Onder een stralende zon en prachtig zeilweer kon men nog een mooie tijd genieten op het water en kan de selectie terug kijken op een prachtig weekend. De mannen hebben de redactie laten weten dat zij alle sponsoren die hen het afgelopen seizoen op welke wijze dan ook hebben ondersteund van harte bedanken voor hun bijdrage en hopen hen ook het komende seizoen weer te mogen begroeten.