Voorlopige indelingen Jeugd vv Hattem

In de bijlage vindt u de concept-indeling van de vv Hattem teams.De indelingen betreffen voorlopige indelingen. Ervaring leert dat er tot kort voor aanvang van het seizoen nog nieuwe aanmeldingen binnenkomen, m.n. bij de jongere leeftijdscategorien, of dat spelers vertrekken om school, studie of stage redenen (bij de oudere jeugd).

Het samenstellen van de nieuwe teams levert elk jaar weer de nodige discussie op en wij realiseren ons dat dit proces aandachtig gevolgd wordt door spelers, leiders en ouders. Het streven is geweest te komen tot teamindelingen waarbinnen spelers zoveel mogelijk gelijkwaardig zijn. De praktijk wijst uit dat een speler zich in zo’n team beter kan ontwikkelen en zich daar prima thuis voelt (of gaat voelen).

Dit jaar is er ook nog een nieuwe ontwikkeling waarmee rekening gehouden is bij het indelingsproces; de KNVB gaat met ingang van aankomend seizoen namelijk competities aanbieden per leeftijdscategorie. Waar mogelijk gaat de vv Hattem mee in deze ontwikkeling. U ziet daarom ook een JO8, een JO10, een JO12 en een JO16 staan, naast de bekende JO9s, JO11s, JO13s, JO15s, JO17s en JO19.

Bij de oudere jeugd is het goede nieuws dat er komend seizoen weer een JO19-1 in competitie gaat. We hebben daar echter ook een uitdaging; de aantallen in de JO17- en de JO19 leeftijd zijn zodanig dat er net geen vier teams mogelijk zijn. De aantallen op de lijst van de JO17-2 en JO19-1 zijn daarom relatief hoog. In deze leeftijdscategorie zijn de onzekerheden echter ook groter; verschillende spelers moeten nog afwachten hoe studie, school, stage en werk er precies uitgaat zien om te weten of ze eea kunnen blijven combineren met het voetballen. Blijven de aantallen op peil dan is versneld doorschuiven (voor de JO19) naar de senioren ook een optie, voor die spelers die dat technisch en fysiek aankunnen. Dit laatste bespreken we uiteraard met de spelers persoonlijk omdat dit een flinke stap is.

Indien u vragen heeft over de indeling of een nog een nadere toelichting wenst, stuur dan svp een mail aan jeugdzaken@vvhattem.nl.Er wordt dan contact opgenomen om een afspraak in te plannen.

Voorlopige indelingen (in PDF):

Voorlopige indeling JO8

Voorlopige indeling JO9

Voorlopige indeling JO10

Voorlopige indeling JO11

Voorlopige indeling JO12

Voorlopige indeling JO13

Voorlopige indeling JO15

Voorlopige indeling JO17

Voorlopige indeling JO19