Update: PEC Zwolle doet vv Hattem weer aan deze zomer!

logo Genclerbirligi

Net als vorig jaar komt PEC Zwolle in de voorbereiding naar onze prachtige accommodatie om een oefenwedstrijd te spelen tegen een buitenlandse club. En dit jaar mogelijk zelfs twee keer!

Op vrijdagavond 21 juli om 19:00 speelt PEC tegen Gençlerbirligi  uit de Turkse hoofdstad Ankara.

Gençlerbirligi werd opgericht in 1923 en is één van de oudste clubs uit Turkije. De voetbalclub Gençlerbirligi heeft zich in de loop der jaren bewezen als een degelijke subtopper in de Süper Lig. Naast voetbal houdt de club zich ook bezig met basketbal, volleybal, zwemmen en bowling.

Gençlerbirligi betekent in het Nederlands: Verenigde Jongeren. Dit kan men ook terugzien in de selecties van de afgelopen jaren. Gençlerbirligi heeft vele jonge talenten verkocht aan Europese en Turkse topploegen. In het seizoen 2016-2017 eindige Gençlerbirligi als 8ste .

NB: Uiteraard hebben wij weer vele vrijwilligers nodig. Achter de bar, als hostess, als parkeerwacht, in de EHBO, op en rond het veld. Dus mocht je beschikbaar zijn op een van die dagen, laat het dan even weten via een van de bestuursleden of mail naar evdkruijk@gmx.net.