Programma 100 jaar 'vv Hattem' officieel gepresenteerd

Zoals u weet viert de ‘vv Hattem’ in 2018 haar honderd jarig jubileum. Zaterdag j.l. voor aanvang van de wedstrijd Hattem – ZAC vond door commissie-voorzitter Gerrit van Eikenhorst de presentatie plaats van het officile programma rond de viering van dit evenement.

Programma viering 100 jaar ’vv Hattem’

• Januari tot september 2018: Selfiewedstrijd voor 12 t/m 18 jarigen
  • Januari tot juli 2018: Ondernemersactie met HAVO/HOV
  • Eind april 2018: Uitgifte Jubileummagazine huis aan huis in Hattem
  • Dinsdag 8 mei 2018: Start feestweek met officile Jubileumreceptie
  • Woensdag 9 mei 2018: Sponsoravond. Een feestelijke avond voor sponsoren met o.a. warm buffet en gastspreker(s)
  • Donderdag 10 mei 2018: Mud Run-Fun Run-Speelpark. Ongelofelijk veel spelplezier voor de jeugd
  • Vrijdag 11 mei 2018: Voetbal Clinic Jeugd van 8 t/m 15 jarigen. Verzorgd door PEC Zwolle met innovatieve trainingsmaterialen
  • Vrijdagavond 11 mei 218: Jeugd disco. Alle leden van 10 tm 16 jaar van alle Hattemer verenigingen zijn welkom. Een fantastische alcoholvrije discoavond
  • Zaterdag 12 mei 2018: Vanaf 16.00 uur renie met buffet. Verder foto-expositie van 100 jaar ‘vv Hattem’ met uniek beeldmateriaal
  • Zaterdag 12 mei 2018: Grote Feestavond. Het spektakelstuk van dit jubileum m.m.v. DJ Hans Stroeve, saxofonist David Wildschut en zangeres Lynn Stephans. Een onvergetelijke avond met spectaculaire verrassingen
  • Vrijdag 25 en zaterdag 26 mei: Uitvoering toneelvereniging ‘Advendo’ op het hoofdveld van de ‘vv Hattem’. Een uniek openluchtspel met medewerking van muziekvereniging ‘Ontwaakt’ en figuranten ‘vv Hattem’. (Bij grote belangstelling vindt ook op donderdag 24 mei 2018 een toneeluitvoering van ‘Advendo’ op het hoofdveld plaats)
  • Najaar 2018: Fifa game toernooi voor de jeugd
  • Maandag 31 december 2018: Afsluiting Jubileumjaar

Het programma wordt nog uitgebreid met een tweetal grote voetbalevenementen waarvan op dit moment nog geen nadere bijzonderheden bekend zijn.