Gezellige herfstbingo van de Vriendenkring der v.v.Hattem

Op zaterdag 14 oktober wordt er in het clubhuis van de VV Hattem weer een oergezellige herfstbingo georganiseerd door de Vriendenkring der VV Hattem waar ook dit maal weer een groot aantal prijzen te winnen zijn. De prijzen van deze bingo worden mede mogelijk gemaakt door Hordal Machinefabriek te Zwolle, onze hoofdsponsor van deze avond.Daarnaast hebben wij natuurlijk ook weer de Jackpot- en Dobbelsteenronde.

Het clubhuis van de VV Hattem is geopend vanaf 19.00 uur waarna de Bingo om 19.45 uur zal starten.

De Bingo is toegankelijk voor leden en Donateurs van de VV Hattemmet introduc en Leden van de Vriendenkring der VV Hattem met introduc.

Wilt U lid worden van de Vriendenkring van de VV Hattem? Dat kan al voor 5,00 per jaar.

Bingo