Algemene Ledenvergadering v.v. Hattem – vv Hattem

Algemene Ledenvergadering v.v. Hattem

Hierbij nodigen wij de leden van de v.v. Hattem uit tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering welke zal worden gehouden op donderdag 22 november 2018, aanvang 20.00 uur in ons clubhuis op het sportpark “Het Achterveen”.

1.
Opening

2.
Ingekomen stukken en/of mededelingen

3.
Goedkeuring notulen van de Algemene Ledenvergadering d.d. 2 november 2017

4.
Jaarverslag van het bestuur, inclusief korte terugblik door de jubileumcommissie

5.
Financiële verslagen van de penningmeester

6.
Verslag van de kascommissie

7.
Verslag van de sponsorcommissie inclusief financiële verantwoording

8.
Bestuursverkiezing
Aftredend en herkiesbaar is de heer A.W. Besseler, bestuurslid ‘Voetbaltechnische Zaken’.
Afgetreden en niet herkiesbaar is de heer B. Grit, bestuurslid ‘Kantinezaken’.
Het bestuur stelt voor de volgende kandidaten te benoemen:
De heer G. van Keulen als bestuurslid ‘Accomodatiezaken’;
Mevrouw W. van Regteren-de Boer als bestuurslid ‘Secretaris’.
Eventuele tegenkandidaten kunnen zich tot voor aanvang van de vergadering schriftelijk melden bij de voorzitter. De kandidatuur dient door tenminste 3 leden te worden ondersteund.

9.
Vaststelling van het jaarplan 2018-2019

10.
Vaststelling van de begroting voor het verenigingsjaar 2017-2018