De Veluwe Trophy: praktische zaken voor deelnemers en vrijwilligers

Het is al weer bijna zover! Op vrijdag 10 mei en zaterdag 11 mei (de dagen na Hemelvaart) komen er zo’n 90 teams uit Nederland, Duitsland, België, Denemarken, Ierland en Frankrijk naar de Noord-Veluwe om te strijden om de Veluwe Trophy.

Dit grote internationale evenement wordt gespeeld op de locaties ’t Achterveen in Hattem en Monnikenbos in Wapenveld. De verenigingen WZC, Sv Hatto Heim en vv Hattem organiseren dit evenement wederom gezamenlijk.

Wie speelt waar?

Elke leeftijdscategorie speelt twee dagen op een vaste locatie. De verdeling is als volgt:

 

Het Achterveen: Monnikenbos:
JO13/9-tallen JO11/7-tallen
JO13 JO12/8-tallen
MO15 MO13/8-tallen
JO16 JO15
JO17
MO17

 

Hoe laat begint en eindigt het?

Het definitieve wedstrijdschema maken we in de week voorafgaand aan het toernooi bekend. Zo kunnen we onvoorziene wijzigingen op het laatste moment nog zorgvuldig verwerken. De eerste wedstrijden beginnen niet eerder dan 09:00. Houdt er rekening mee dat elk team voor en na de lunch wedstrijden speelt. Hierdoor kan iedereen deelnemen aan de spectaculaire openingsceremonie die tegelijkertijd gehouden wordt op beide toernooi locaties. De laatste wedstrijden eindigen rond 17.00 uur. In Wapenveld eindigen de laatste wedstrijden op de zaterdag rond 15.00 uur.

Het eerste elftal van vv Hattem speelt op zaterdag een thuiswedstrijd. Deze is in goed overleg met tegenstander ’t Harde verplaatst naar 18.00 uur ’s avonds, na afloop van het toernooi. Verder zijn alle velden op de sportparken deze beide dagen gereserveerd voor het toernooi..

Download The Euro-Sportring Match Schedule App voor alle deelnemende teams en het actuele wedstrijdschema dat begin mei gevuld is met alle Veluwe Trophy toernooi informatie.

Nog steeds vrijwilligers nodig!

De ouders van de deelnemende teams dienen er rekening mee te houden dat zij een aantal taken voor hun rekening moeten nemen op de toernooidagen. De deelnemers zelf zorgen aan het einde van beide toernooidagen dat het Achterveen en Monnikenbos er weer netjes uit zien. Natuurlijk kunnen we altijd nog hulp gebruiken. Vind je het leuk om een paar uurtjes bij te dragen aan een sportief evenement voor internationale jeugd? Of ben je nog op zoek naar wat stage-uren voor school?

Meld je dan aan bij een van onderstaande organisatoren. Met name voor de kantine kunnen we hier en daar nog versterking gebruiken.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met een van onderstaande organisatoren.

Hans Doornink (WZC), Wim Hoogers (Sv Hatto Heim), Anne Besseler (vv Hattem)

 

In Hattem is er na de toernooidagen op zaterdag om 18:00 als afsluiter de wedstrijd v.v.Hattem – ‘t Harde

Voor beide teams een belangrijke pot.. Hoe heerlijk na al het jeugdvoetbal en de inspanningen van de 2 dagen om even langs de lijn te kunnen staan.