Een spetterend slotfeest bij 100-jarig v.v. ‘Hattem’

Het sluitstuk van de feestweek van 100 jaar v.v. ‘Hattem’ op zaterdag 12 mei j.l. was werkelijk fantastisch. Geholpen door het mooie weer werd het een feest om nooit te vergeten. Het begon ’s middags met een door zo’n 500 deelnemers bezochte reunie. Het werd voor velen een weerzien met oude bekenden zonder weerga. Oude herinneringen werden opgehaald, vriendschappen aangehaald en in een enkel geval werd misschien de strijdbijl wel begraven. Door de organisatie was goed gezorgd voor de inwendige mens en ook dat kreeg alom waardering.

Aan het begin van de avond ging de reunie bijna geruisloos over in de grote feestavond. Ook nu weer onder grote belangstelling. DJ Hans Stroeve, saxofonist David Wildschut en zangeres Lynn Stephans zetten hun beste beentje voort in het speciaal ingerichte clubhuis, wat wel op poppodium Paradiso leek. De show werd even na tienen onderbroken door een schitterend vuurwerk, wat ook veel waardering kreeg van het aanwezige publiek.

Het vuurwerk werkte kennelijk aanstekelijk op het aanwezige publiek, want nu ging het op de dansvloer pas echt los. Het werd werkelijk een spetterend feest, wat tot in de kleine uurtjes duurde.

Een waardig sluitstuk van een geweldige feestweek, waarin de Hattem-familie het beste uit zichzelf naar boven wist te halen.  Chapeau!

Foto impressies door Marcel Senz en Gonny van Duinen