Een update van het trainersfront – vv Hattem

Een update van het trainersfront

De afgelopen maanden is er weer keihard gewerkt om de trainersstaf van onze jeugdteams op orde te krijgen voor het aankomende seizoen 2018-2019. We hebben een uitstekend trainersgilde aan de teams weten te koppelen. Hier zijn we erg enthousiast over.
Onze trainersstaf bestaat uit de juiste mix van voetbalkennis- en ervaring: senioriteit en jeugdigheid, ‘echte’ vv Hattem-ers en ervaren trainers van buiten, huidige- en oud- 1e elftalspelers, ervaring op het hoogste niveau alsmede recreatief. Ervaren trainers als Peter van de Beek en Anton Rave (tevens Hoofd Jeugdopleiding) begeleiden onze minder ervaren trainers en voorzien deze van oefenstof. Met elkaar werken deze trainers aan 1 gemeenschappelijk doel: het ontwikkelen van de vv Hattem jeugdvoetballer.

De line-up voor 2018-2019 ziet er als volgt uit:

Bovenbouw
JO19-1 Patrick Dijkstra
JO17-1 Hans Schiphorst (Ronald Suiker)
JO17-2 Niek Dalhuisen, Peter van de Beek
JO15-1 Ronald Suiker (Hans Schiphorst)
JO15-2 Uwais Goelab, Rafiek Goelab
JO15-3 Ingrid Meijerman, Naomi Veneboer, Anne Besseler
JO13-1 Lawrence van de Bend, Julian Lelieveld, Oscar de Groot
JO13-2 Rick Dalhuisen, Peter van de Beek

Onderbouw
8×8
JO12-1 / JO12-2 Justin Lelieveld, Roald Landman, Joris Blom, Anton Rave
JO10-1 / JO10-2 Thomas Brink, Bennie Halfwerk, Otto Boekhoudt, Sven Brink, Mike Figge
6×6
JO7 / JO8 / JO9 Patrick Pater, Stephan Broere, Gerjen Beltman, Jacko Sellies, Tigo Zoomers
Stagiaires: Lucas van Renselaar, Sam van den Hoven, Wesley Augustinus

Mini’s
Patrick Pater, Stephan Broere, Dewi Wagenaar, Ronald van Piekeren, Bram van Regteren, Richard Straetemans, Felix Besseler

Keeperstrainers
Stefan de Weerdt, Marcel Senz, Alko Sok

Zoals ieder jaar stoppen er ook weer trainers of gaan ze een andere taak oppakken. Rabinder Tikai (JO19-1) stapt over naar de HMC MO19-1. Gert Rave (JO17-2) wordt als masseur onderdeel van het begeleidingsteam van Hattem 1.

Marcel Mulder (JO17-2), Frits Booy (JO12-1) Yannick Rave, Willem Spijkerman (JO11-1) Leon Verhage, Sander de Boer, Sietse Witteveen (JO7-JO8-JO9) en Mart Dijkink (Mini’s) stoppen als trainer. Allen dank voor jullie enorme inzet en veel succes bij jullie vervolg activiteiten, binnen of buiten vv Hattem.