Grand Café Restaurant Banka Hattem balsponsor v.v. Hattem – Zwolsche Boys


Grand Café Restaurant Banka Hattem, gelegen aan het prachtige Marktplein van Hattem, is de balsponsor voor de wedstrijd Hattem – Zwolsche Boys van  zaterdag 11 november a.s.
Banka heeft inmiddels een vijftal vestigingen in onze regio: Banka Hattem – de Markt van Hattem – IJssalon Tutti Gelati Hattem – Banka Nunspeet en Herberg Tante Sjaan in Vierhouten. Binnen afzienbare tijd hoopt men ook in Heerde een vestiging te openen in het pand van voormalig uitgaanscentrum De Esculaap in het centrum van Heerde.
Genieten met een hoofdletter G staat voorop bij Banka! Wij zijn 7 dagen per week geopend voor een lekker kopje koffie met heerlijk gebak, een heerlijke lunch, een high tea, een goed glas wijn of een gezellig diner! Op onze menukaart vindt u vooral ‘huisgemaakte’ gerechten van eerlijke producten uit de regio. Wat je ook neemt, het is prettig toeven bij Banka!
Geniet van onze sfeervolle ambiance binnen of van ons zonnige terras, midden in het hartje van Hattem. Een ideale plek om dagelijks te genieten! De tijd verstrijkt er geruisloos, zeker met een heerlijk wijntje of een mooi koud biertje van de tap.
De Markt van Hattem vormt het hart van het Hanzestadje. Verschillende parels van de historische binnenstad zorgen voor een authentieke sfeer. Het oorspronkelijke herenhuis waarin Banka is gevestigd, behoort als rijksmonument eveneens tot het beschermd stadsgezicht.
Het is er prettig mijmeren over de tijden dat nazaten van de Heren van Amstel hier woonden. Over de drukke bedrijvigheid in de glorietijd van het Hanzeverbond, of over de artistieke bloeiperiode in de Gouden Eeuw van Hattem. De sporen van de geschiedenis zijn zichtbaar en voelbaar op de Markt en dat is slechts één van de redenen waarom Banka een ideale plek is om te genieten.

Grand Café Restaurant Banka
Markt 5
8051 EZ Hattem
Tel. 038-2306304
www.bankahattem.nl