Internationaal jeugdtoernooi: vrijwilligers bedankt! – vv Hattem

Internationaal jeugdtoernooi: vrijwilligers bedankt!

Afgelopen vrijdag en zaterdag streden jeugdvoetbalteams uit zes landen in Hattem en Wapenveld om de Hattem Trophy 2019. Dankzij de inzet van jullie als vrijwilligers konden zo’n tweeduizend gasten in stralende zon en groene ambiance genieten van een geslaagd evenement.

Blijkbaar bestaat er iets als Noord-Veluwse gastvrijheid, want op beide locaties werden de organisatoren overladen met complimenten over onze service en vriendelijkheid. Verder hebben we met zijn allen een strakke organisatie neergezet. Dat is heel belangrijk, want uiteindelijk komen de deelnemers voor een kwalitatief hoogwaardig voetbaltoernooi. Omdat we elk jaar nog beter willen worden, zullen de vertegenwoordigers van de drie verenigingen evaluatiepunten ophalen, zodat we daar volgend jaar ons voordeel mee kunnen doen. Voor v.v. Hattem kun je suggesties mailen naar Edward van der Kruijk evdkruijk@gmx.net

De besturen van WZC, SV Hatto heim, v.v. Hattem en de Toernooicommissie willen via deze weg alle vrijwilligers en sponsoren heel hartelijk bedanken voor hun geweldige bijdrage aan het toernooi!