Nieuwjaarsreceptie van v.v. Hattem – vv Hattem

Nieuwjaarsreceptie van v.v. Hattem

 

Op de nieuwjaarsreceptie van v.v. Hattem heeft voorzitter Jan Dirk Sprokkereef, zoals gebruikelijk op dit soort recepties, zowel terug- als vooruit gekeken. Bij het terugkijken viel natuurlijk de goede prestatie van het eerste elftal van de voetbalvereniging op. Aan het eind van de competitie 2017/2018 deed het team volop mee in de promotiewedstrijden naar de 2e klasse maar mistte deze op een haar na.

Mijlpaal
Daarnaast was natuurlijk het 100-jarige bestaan van de v.v. Hattem een mijlpaal. Dit is groots gevierd met allemaal fantastische evenementen georganiseerd door een enthousiaste jubileumcommissie en heel veel onmisbare vrijwilligers.

 

Verbeteringen
Voor 2019 staan alweer mooie plannen op de kalender: een groot, internationaal jeugdtoernooi dat wordt georganiseerd in samenwerking met WZC en SV Hatto Heim. Maar ook diverse verbeteringen en aanpassingen aan het sportpark zoals LED-verlichting en een sproeiinstallatie voor het hoofdveld. Ook is de nog steeds niet opgeloste parkeeronveiligheid een groot punt van aandacht.

 

Laat een reactie achter