Olaf Bögemann keert terug naar v.v. Hattem – vv Hattem

Olaf Bögemann keert terug naar v.v. Hattem

Na 1,5 seizoenen studie en voetbal in China keert Olaf m.i. van het nieuwe seizoen terug in de selectie van Hans Roeland.
Er is de afgelopen 1,5 jaar geregeld contact geweest met Olaf Bögemann waarbij zijn sportieve prestaties bij Forbidden City FC (doet nog mee in de beker en speelt om het kampioenschap van Beijing) op de voet zijn gevolgd, Met zijn huidige club heeft hij onlangs deelgenomen aan het internationale Far East Football Tournament in Bangkok.
De t.c. van v.v.Hattem heeft vooruitlopend op de terugkeer van Olaf naar Nederland haar contactpersoon in China een bezoek laten brengen en hem vastgelegd voor het nieuwe seizoen.
v.v.Hattem is blij met de terugkeer van Olaf. Hij heeft bewezen techniek en voetballend vermogen te combineren met een goede instelling waarbij hij nu ook internationale ervaring kan toevoegen aan de selectie.

Op de foto de contactpersoon van v.v.Hattem en Olaf tijdens het druk bezochte persmoment in een hotel in Beijing waar bleek dat de Chinese sport-pers trots is op deze uitgaande transfer naar Europa