Oliebollentoernooi op zaterdagmiddag 29 december – vv Hattem

Oliebollentoernooi op zaterdagmiddag 29 december

Het is een een mooie Hattemse traditie: het jaarlijkse Oliebollentoernooi! Uitermate geschikt om al wat calorieën te verbranden voor de komende feestdagen of om gewoon lekker bezig te zijn natuurlijk.
Het toernooi wordt dit jaar gehouden op zaterdagmiddag 29 december, op ons eigen kunstgrasveld in de buurt van ons eigen gezellige clubhuis.
De teams worden evenwichtig samengesteld, zodat elk zevental kans heeft op de eeuwige roem.
Deelname is bedoeld voor alle senioren, 45+ ers, A- junioren, trainers, jeugdleiders en sommige bestuursleden. Aan het Oliebollentoernooi kunnen ook ex-spelende leden meedoen.

NB: De toernooicommissie zorgt voor shirts. Alle deelnemers dienen zelf voor voetbalschoenen, broek en sokken te zorgen.