Roy Bakker (32), woonachtig in Zwolle, is met ingang van het nieuwe seizoen de trainer van Hattem 2. Gerben Fredriks draagt het trainerstokje over zodat hij zelf weer de kicksen kan aantrekken.

Wanneer Roy wordt gevraagd naar zijn voetbalcarrière, zegt hij: Ik ben een echte Westenholtenaar en mijn voetbal “leven actief  geweest als speler en trainer bij WVF. Sinds 2 jaar ben ik trainer van Go Ahead Kampen JO19-1 dat actief is in de Hoofdklasse

Op de vraag welke met welke opdracht hij gaat beginnen bij v.v.Hattem reageert Roy enthousiast: Tijdens de gesprekken die ik gevoerd heb werd mij duidelijk dat ik de uitdagende taak krijg om de komende seizoenen ervoor te zorgen dat er goede mix ontstaat van ervaren spelers en doorkomende jeugd.

Daarnaast wil de club dat Hattem 2 zich kwalitatief zo ontwikkeld dat de aanstormende jeugd er graag gaat voetballen en het team blijft aanhaken bij de ambitieuze 1ste selectie zodat het team ook als tussenstap kan fungeren voor jeugd die niet direct uit de JO19 een stap kan maken naar de 1ste selectie.

Als afsluiting geeft Roy Bakker aan al wat “jeugd” wedstrijden gezien te hebben en er gezien het talent dat hij gezien heeft, met vertrouwen aan zijn uitdaging met Hattem 2 te beginnen.

links Roy Bakker en rechts Anne Besseler “bestuurslid voetbaltechnische zaken”