Susanne Leurink de nieuwe HMC voorzitter

Hallo allen!

Graag stel ik mij aan u voor, aangezien ik jullie nieuwe HMC voorzitter ben geworden.

Mijn naam is Susanne Leurink, getrouwd met Edgar en trotse moeder van Zoë en Sam.
Sporten doe ik graag, waaronder kickboksen, paardrijden, hardlopen, spinning en bootcamp. Heerlijk om daarin je ei kwijt te kunnen!
Aangezien ik aan de lijve ervaar wat een sportieve en gezonde levensstijl met je welbevinden en vitaliteit doet, ben ik dan ook blij dat m’n kinderen in hun vrije tijd niet alleen met hun neus achter de computer zitten, maar ook zo van sport genieten.

Door onze kinderen ben ik in aanraking gekomen met de voetbal en kan ik niet anders zeggen dan dat het een boost geeft als ik naar die enthousiaste sportende kinderkoppies kijk.
Wel heb ik bemerkt dat er, om dit mogelijk te maken, heel wat achter de schermen moet gebeuren. En dan ook nog wel op vrijwillige basis!
Ik wilde mijn steentje daar graag aan bijdragen en werd ik op verzoek vlagger bij HMC MO13-1, leider van HMC MO11-1 geweest en organiseerde ik 2 keer een bootcamp voor de meiden van HMC MO13-1.

En toen…. kwam het moment dat ik opeens gevraagd werd voor voorzitter van de HMC.
Het bestuur van zowel Vv Hattem als SV Hatto-Heim heeft het gevoel dat, dat wel wat voor mij zou kunnen zijn. Zelf had ik hier nooit aan gedacht, maar op de één of andere manier werd ik hierdoor positief getriggerd.
Mijn motto is: Als je een club de moeite waard vindt, moet je er samen wat voor doen! En… Is het voorzitterschap daar niet het ultieme middel voor?
De uitdaging zie ik vooral in het woord ‘vereniging’: Het samen doen!
Samen je hulp aanbieden en blij worden van de taak die je vrijwillig op je hebt genomen en vervolgens zo effectief mogelijk uitvoert, zodat we de voetballers van onze clubs alle mogelijkheden kunnen bieden om ‘heerlijk te kunnen knallen’.
ik wil jullie dan ook vragen, als jullie ideeën, plannen en of wensen hebben, dat mij te mailen.

Ik hoor of zie jullie graag!

Sportieve groet,

Susanne Leurink
(susannehairdesign@gmail.com)