v.v. Hattem kiest voor VoetbalTV – vv Hattem

v.v. Hattem kiest voor VoetbalTV

Vanaf dit seizoen is onze vereniging aangesloten bij VoetbalTV. We zijn trots dat wij één van de eerste amateurvoetbalclubs zijn, die vanaf 22 september met VoetbalTV aan de slag gaat.

 

VoetbalTV is het videoplatform voor het amateurvoetbal. VoetbalTV maakt met behulp van slimme camera’s volautomatisch videoregistraties van onze wedstrijden, zodat alle voetbalmomenten makkelijk zijn vast te leggen, terug te kijken, te analyseren en te delen.

VoetbalTV is een initiatief van de KNVB en Talpa Network. VoetbalTV is bij ons geïnstalleerd op velden 1 en 2.

 

VoetbalTV App

Vanaf 21 september is voor iedereen de VoetbalTV App te downloaden in de appstores van Android en iOS. Met deze app is het mogelijk om live wedstrijden te kijken van je favoriete teams. Maak highlights van je wedstrijd en deel deze op je eigen profiel. Of kijk je liever naar leuke items op het gebied van amateurvoetbal? Alles kan, waar je ook bent!

Om toegang te krijgen tot wedstrijden in de app kun je inloggen met je Voetbal.nl account! Ook als supporter is het mogelijk om een Voetbal.nl account aan te maken via www.voetbal.nl

VoetbalTV Analyse

VoetbalTV Analyse is het platform voor trainers en coaches om wedstrijden te taggen en uitgebreid te analyseren. Met VoetbalTV Analyse kan je wedstrijden, zowel live als na afloop, voorzien van relevante tags. Op basis van deze wedstrijdbeelden kunnen specifieke momenten uit de wedstrijd worden teruggekeken en besproken worden met het team.

 

Verschillende videofragmenten kun je toevoegen aan zelfgecreëerde afspeellijsten. De afspeellijsten mag tags over meerdere wedstrijden overzichtelijk, zodat je bijvoorbeeld alle gemaakte doelpunten van de afgelopen wedstrijden of hoekschoppen van de tegenstander bij elkaar heb in een afspeellijst.

 

Lees meer over VoetbalTV, de app en analyse op: www.voetbaltv.nl

 

Download nu de VoetbalTV App in de appstores van Android en iOS.

iOS: https://itunes.apple.com/nl/app/voetbaltv/id1423136238?ls=1&mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.voetbaltv.app&hl=nl