Het initiatief van de 1ste selectie om mee te doen aan de actie “Rondje voor je club” is een zeer succesvolle actie geworden voor de v.v.Hattem. door en een intensieve rol op sociale media en steun van leden en supporters, is de opbrengst in 10 dagen opgelopen tot een bedrag van 3065 euro. Met deze score komt de club landelijk op de 9e plek uit en heeft veruit de hoogste score in de regio.

‘Rondje voor je club’ was in het leven geroepen om de gederfde kantine-inkomsten van sportverenigingen in coronatijden enigszins te compenseren. De kantines mochten en mogen niet open, maar door het geven van digitale rondjes konden de clubs ondersteund worden. De landelijke actie liep tot en met 31 december 2020. De actie ‘Rondje voor je Club’ die eind oktober startte kwam pas op de radar van Stefan de Weerdt keeper van Hattem 1 op 20 december waarna hij het introduceerde bij zijn teamgenoten en andere teams.

Een intensieve originele campagne via sociale media deed de teller na 5 dagen al op 1100 euro staan. Na de kerstdagen werd de 2100 euro bereikt en de laatste dagen van 2020 werd met de leus “nog eentje dan” en een oproep van muzikale en voetbal prominenten zoals Anco Jansen en Julian Lelieveld een eindscore van 3065 euro bereikt.
Een knap resultaat en een mooie financiële steun in de rug voor v.v.Hattem. Daarnaast ook een positief signaal voor de vereniging dat ze in lastige tijden op de spontane steun van leden en supporters kan rekenen.