v.v. Hattem organiseert uniek Oranjefestival op 15 mei

Het Oranje Festival, dat eerder i.v.m. een corona-uitbraak op een basisschool helaas moest worden afgelast, is verplaatst naar zaterdag 15 mei.
Tijdens het Oranje Festival zullen zowel de trainersstaf als de voltallige eerste selectie van v.v. Hattem acte de présence geven. Gezien het grote aantal aanmeldingen voor de afgelaste editie is het programma voor zaterdag 15 mei nog eens extra uitgebreid. Deelnemers/sters zullen om 10.00 uur bij de ingang van het sportpark gastvrij ontvangen worden waarna ingedeeld op leeftijd en met vaste begeleiders het Oranjefestival gaat starten. Naast veel voetbalplezier voor jeugdleden is het voor geïnteresseerde jongens en meiden de kans om de vereniging te leren kennen, en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is. Wanneer het Oranjefestival om 12.30 uur ten einde is, krijgen de deelnemers een eigen KNVB diploma en attentie mee naar huis.
v.v. Hattem werkt in de organisatie van dit Oranjefestival samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. Om de verenigingen, rondom het komende EURO2021, te ondersteunen, heeft de KNVB deze speciale activiteit uitgewerkt. v.v. Hattem ontving allerlei hulpmiddelen, waaronder speciale Oranje-hesjes die de deelnemers tijdens de speciale KNVB Oranjefestival oefeningen mogen gebruiken.
Aanmelden
Deelnemers van de afgelaste editie dienen zich opnieuw aan te melden. Aanmelden kan via Anton Rave, Hoofd jeugdopleiding, tel. 06-13957777 of via e-mail: antonrave63@gmail.com.