v.v. Hattem organiseert uniek Oranjefestival !
Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert vv Hattem op Zaterdag 24 April een uniek Oranjefestival op Sportpark ‘t Achterveen.

Oranjefestival

v.v. Hattem werkt in de organisatie van dit Oranjefestival samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. Om de verenigingen, rondom het komende EURO2021, te ondersteunen, heeft de KNVB een speciale activiteit uitgewerkt voor de verenigingen. De verenigingen ontvangen hierin allerlei hulpmiddelen, waaronder speciale Oranje-hesjes en speciale oefeningen en activiteiten voor het Oranjefestival.

Voetballen als Oranje!
De spelers van Oranje en speelsters van de Oranje Leeuwinnen ondersteunen deze festivals, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart

Aanmelden

Aanmelden voor de activiteit is heel makkelijk. Op het platform www.knvb.nl/alsoranje staan alle Oranjefestivals vermeld en wanneer je zoekt op vv Hattem komt ons Oranjefestival naar voren. Daar vind je dan de mogelijkheid om je in te schrijven. Vanuit vv Hattem volgt dan een bevestiging en daarna meer informatie over het Oranjefestival

Meer informatie of vragen ?

Mocht je meer informatie of vragen hebben kan je altijd met v.v.Hattem contact opnemen. Dit kan via Anton Rave Hoofdjeugdopleiding tel. 06-13957777 of via e-mail: antonrave63@gmail.com.