v.v.Hattem start met Voetbal Fitness 40+

Vanaf vrijdag 28 mei (aanvang 19.30 uur) kan er bij v.v.Hattem gewerkt worden aan de het wegwerken van de lockdown-kilo’s.

In VoetbalFitness 40+ komen elementen uit krachttraining, bootcamp én voetbal samen in een workout van een uur, die in de buitenlucht op het voetbalveld wordt gegeven. Het idee is dat je intensiever gaat sporten wanneer je het leuker vindt. En wat is er leuker dan spelen met een bal?

VoetbalFitness 40+ richt zich specifiek op de oudere sporter die aan den lijve ondervindt dat hij steeds minder goed in staat is de inspanning te leveren die een wekelijkse (voetbal)wedstrijd van hem vraagt. Maar ook diegenen die het moeilijk vinden gestructureerd met hun lichaam bezig te zijn in een sportschool (saai!) zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de proeflessen.

Na een goede warming-up volgt een all-round workout, waarbij je al je spiergroepen traint, in combinatie met korte, intensieve voetbalvormen.

VoetbalFitness volgt de Coronarichtlijnen. De groep mag daarom niet groter zijn dan 30 personen en er wordt gesport op 1,5 m afstand. Dit initiatief wordt als pilot financieel ondersteund door de KNVB waardoor de eerste 4 lessen geheel kosteloos zijn bij te wonen. Deelname uitsluitend op basis van vooraanmelding via voetbaltechnischezaken@vvhattem.nl