Mini-Event v.v.Hattem wederom een groot succes.

Afgelopen zaterdag was het dan weer zover. Het eerste Mini-Event voor kinderen van 4 t/m 7 jaar van 2021 ging van start. Voor de organisatie was het spannend hoeveel kinderen er zaterdagmorgen op het sportpark aanwezig zouden zijn.

De Coronamaatregelen moesten natuurlijk wel in acht worden genomen. Dat betekent dat er geen ouders op het sportpark aanwezig konden zijn. Voor zowel de kinderen als ouders die ervoor de eerste keer aanwezig waren, was dit nog wel even spannend. Gelukkig was de opkomst van 55 kinderen boven verwachting en zijn alle kinderen enthousiast gaan voetballen. Onder leiding van gediplomeerde trainers en begeleiders werd er een heel mooi parcours met 8 onderdelen afgewerkt waarin voetbal en plezier centraal stond.

Naast de Arena’s en  de voetbalspelletjes werd er ook gezorgd voor ander vertier. Het altijd geprezen springkussen van Roel Veltkamp van Fietsspeciaalzaak Gaperslanden was aanwezig. De ochtend werd afgesloten met vers fruit en limonade. Kinderen van 4 t/m 6 jaar zijn ook komende zaterdagen van 9.00 tot 10:00 uur van harte welkom in de Mini Arena’s.

v.v.Hattem heeft tijdens de gehele coronatijd extra jeugdactiviteiten georganiseerd en voor leden en niet-leden. Aankomende weken staan er nog veel activiteiten op de rol, te beginnen a.s. zaterdag met de ISR Voetbalclinic voor pupillen van JO8 t/m JO12. Houd “de Hattemer” en uw sociale-media goed in de gaten, v.v.Hattem gaat ook verschillende gratis activiteiten organiseren voor jongens en meisjes die niet lid zijn van v.v.Hattem. Heb je zin om een keer mee te trainen, is dat zeker mogelijk. Meld je aan bij Anton Rave 06-13957777 of via de mail; jeugdzaken@vvhattem.nl