Zaalvoetbaltoernooi & GROOT FEEST

Na het grote succes van vorig jaar, wordt dit jaar opnieuw het kerst zaalvoetbaltoernooi georganiseerd met een culinaire en feestelijke uitbreiding van de dag!
TOERNOOI
Dit jaar zal het toernooi, zoals jullie het kennen, plaatsvinden op 23 december tussen 11:30 en 17:00 in de Marke.
De teams worden samengesteld uit spelers van Hattem 1, 2, 3, 4, 5, jo-19, HMC 1, HMC O20 staf en oud voetballers. Uiteraard worden de teams gemixt om een zo eerlijk mogelijk competitie te vormen. Voor de deelname aan het toernooi vragen wij een bijdrage van €5,-.
GROOT FEEST
Wat nog veel belangrijker is dan het toernooi, is het feest dat erna plaatsvindt!
Vorig jaar hebben we de meeste deelnemers met pijn in ons hart met een droge mond naar huis gestuurd…
Dit jaar hebben wij hierop ingespeeld en gaan een groot feest te organiseren op de club!
Zo zal zanger Fons Veurink (onthoud die 🎤 naam} voor ons een optreden geven tussen 20:30 en 21:30.
Wie natuurlijk ook niet kan ontbreken is DJ Roel Suiker die met zijn geheel eigen stijl de avond muzikaal gaat larderen.
Toegang is uiteraard gratis en we sporen dan ook iedereen aan om zoveel mogelijk gezellige mensen mee te nemen die zin hebben in een feestje!
BUFFET
We gaan ervan uit dat iedereen na het toernooi ook een grote honger heeft gekregen en daarom zal er een uitgebreid warm buffet aanwezig zijn, verzorgd door Kota Radja! Voor de deelname aan het buffet vragen wij een bijdrage van €15,-.
Om tijdens de avond niet almaar te hoeven denken aan het thuisfront en het prakje dat daar gegeten wordt, bestaat er de mogelijkheid om hen ook aan te melden voor het buffet.
Het is mogelijk om jezelf en naasten op te geven bij je trainer/leider. De tikkies worden 9 december gestuurd en dienen binnen een week te worden voldaan.
We moeten ergens van uit kunnen gaan, dus let erop dat inschrijving betekent dat je moet betalen.
We rekenen op minstens zoveel enthousiasme als vorig jaar!
Mochten er vragen of opmerkingen zijn, dan kan je terecht bij Thom van Regteren (Hattem 3), Tim Amptmeijer (Hattem 3), Arjen Noordberger (Hattem 1) en Igor van Dijk (Hattem 3).
p.s. Wacht niet te lang met aanmelden.. De eerste 30 zaalvoetbalaanmeldingen zijn al binnen 💛💙⚽