Zaterdag 14 december grandioze Kerstbingo van de Vriendenkring der VV Hattem – vv Hattem Skip to content

Zaterdag 14 december grandioze Kerstbingo van de Vriendenkring der VV Hattem

Op zaterdag 14 december houdt de Vriendenkring der v.v. Hattem weer haar grandioze Kerstbingo, met een groot aantal fantastische prijzen. U wordt onthaald door de kerstman, waarbij de vuurkorf de warmte geeft, en warme Chocolade melk het inwendige moet verblijden.

Deze kerstbingo wordt mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor Tielsoft.

Tielsoft

En natuurlijk is er nog de traditionele dobbelsteen en jackpotronde. Deze kerstbingo begint 19.45 uur in het clubhuis van de v.v. Hattem. Deze is vanaf 19.00 uur geopend. Deze bingo is voor leden van de Vriendenkring der v.v. Hattem en leden en donateurs van de v.v. Hattem met introducé.

Wilt u lid worden? Voor 7,50 euro per jaar bent U al lid van de Vriendenkring der v.v. Hattem. Steun ons!

Scroll To Top