Herman Oosterhaar uit Zwolle is met ingang van het nieuwe seizoen de hoofdtrainer van vv Hattem. Herman is op dit moment, voor het achtste seizoen, trainer van het eerste elftal van KHC uit Kampen. Dit team komt uit in de 1e klasse D Oost. Daarvoor heeft hij vele jaren ZAC onder zijn hoede gehad. Ook bij Hattem zal Herman geassisteerd worden door Fred Zwiggelaar; zij vormen al vele jaren een twee-eenheid.

De technische staf wordt verder aangevuld met de ervaren keeperstrainer Henry Karrenbelt die overkomt van zaterdag 1e klasser SVI.

Herman Oosterhaar is -behalve voetbaltrainer- docent Lichamelijke Opvoeding in het middelbaar onderwijs. Het Bestuur van v.v.Hattem is blij dat, na het uitstekende werk van de vertrekkende trainer Hans Roeland, een hoofdtrainer is aangetrokken die bewezen heeft een (recent vernieuwde) selectie als eenheid te kunnen gaan laten functioneren. Zijn drive om het beste uit een individuele speler te halen gaat onze spelers ongetwijfeld helpen zich verder te ontwikkelen.