Met de komst van de 23-jarige Jens Borger is de selectie van v.v.Hattem compleet. De Zwollenaar komt over van Berkum waar hij 7 jaar deel heeft uitgemaakt van de selectie.

Jens is begonnen met voetballen bij Zwolsche Boys en maakte op 15 jarige leeftijd zijn debuut bij Zwolsche Boys 1 onder trainer John Beijen. In datzelfde jaar werd Zwolsche Boys kampioen, promoveerde naar de 2e klasse en vertrok de trainer. Een dierbare herinnering en voor Jens ook het moment om hogerop te gaan voetballen bij Berkum. Nu 7 jaar later geeft hij dat het tijd was voor iets nieuws en na een lange periode van nadenken, kiest hij voor Hattem.

Gevraagd naar die keus geeft Jens aan bij Berkum bevriend geraakt te zijn met Silvan Kersbergen die hem wees op v.v.Hattem. Het goede gevoel dat hij overhield aan het gesprek met de nieuwe staf in combinatie met het enthousiasme van Silvan en Felix Noordberger, die hij ook kent van Berkum, heeft hem doen besluiten voor Hattem te komen voetballen.

Jens heeft de voorkeur om als verdedigende middenvelder te spelen maar geeft aan dat hij het afgelopen seizoen ook veel centraal achterin heeft gespeeld en daar goed uit de voeten kan. Hij hoopt aankomend seizoen met de nieuwe selectie bovenin mee te draaien en kijkt er bovenal naar uit om met veel plezier deel uit te maken van het team. Dan volgen de prestaties vanzelf.