Aanmelden lidmaatschap – vv Hattem

Aanmelden lidmaatschap

Leuk dat je lid wil worden, om als lid van v.v. Hattem te kunnen worden ingeschreven gelieve dit formulier volledig in te vullen.

Voeg een pasfoto toe voor op de spelerspas.

Om de administratieve kosten voor de vereniging te beperken kan betalen uitsluitend via automatische incasso.

Door uw aanmelding te verzenden geeft u toestemming om doorlopend het verschuldigde contributiebedrag van uw rekening af te schrijven.

De contributie moet vooraf betaald worden. Een seizoen loopt van 1 juli t/m 30 juni.

Bedanken als lid kan uiterlijk tot en met 31 mei en kan uitsluitend per afmeldformulier op de site of per e-mail bij de ledenadministratie.

Voortijdig bedanken ontslaat u niet van de verplichting om voor het gehele jaar contributie te betalen

Bij niet tijdige betaling wordt men uitgesloten van wedstrijden en trainingen totdat de contributie volledig is voldaan.

Er wordt geen contributie terugbetaald.