Beste spelers, trainers, ouders/verzorgers

Wekenlang lag ons sportpark er stil en verlaten bij vanwege de maatregelen tegen het coronavirus. Maar nu is er dus groen licht om de voetbalactiviteiten weer voorzichtig op te starten.

Om veilig en verantwoord aan de slag te kunnen, start vv Hattem de jeugdtrainingen gefaseerd op en wel op donderdag 30 april met de JO7, JO8, JO9, JO10 en JO11 als eerste groep. Op zaterdag 2 mei volgen dan de mini’s.

Trainingen donderdag 30 april, veld 2

17.00 – 18.00 uur: JO7 t/m JO9

18.15 – 19.15 uur: JO10 – JO11

17.00 – 19.15 uur: individuele keeperstraining (schema komt via Wim Snijders)

In de week van 4 mei starten de selectie-teams van de oudere leeftijdscategorieën (O13 t/m O19) weer met de trainingen. Na de mei-vakantie volgen de breedte-teams van de O13 t/m de O19 en Hattem Onbeperkt.

Een gefaseerde, kleinschalige opstart geeft ons de ruimte om ervaring op te doen met het ‘brengen en halen’ en het veilig fietsparkeren en het geeft ons de tijd om de ‘1,5m afstand’ trainingen voor te bereiden en te ‘testen’ op de prestatie-teams.

Om alvast enigszins voorbereid te zijn, hierbij het protocol van NOC/NSF met daarin alle stappen en regels om veilig en verantwoord aan de slag te kunnen. Dit protocol is door deskundigen opgesteld en geldt voor alle sporten. Het is een heel verhaal, maar niet onbelangrijk en dus goed om tot je te nemen.

Bepaalde zaken in dit protocol zijn nog algemeen en er is nog een ‘vertaalslag’ nodig voor het voetbal en de situatie bij vv Hattem. De KNVB maar ook wij, in afstemming met Hatto Heim, gaan deze slag nog maken en informeren jullie hier verder over uiterlijk woensdag 29 april. Hou FB, Insta en website in gaten voor actuele informatie.

Stay safe, be positive,

het Bestuur