Nieuwe spelers in Geel/Blauw van Hattem – vv Hattem

Nieuwe spelers in Geel/Blauw van Hattem

Aankomend seizoen zullen Uwais Goelab, Wesley Richardson en Thomas Brink uitkomen in het geel/blauwe tenue van v.v.Hattem.

 

Uwais Goelab woont in Zwolle en traint al enige tijd mee met de selectie. Hij voelt zich daarom al helemaal thuis bij Hattem. Door een zware knieblessure heeft Uwais het afgelopen seizoen niet kunnen voetballen maar is hij nu op de weg terug en zal hij er bij aanvang van het seizoen staan. Hij heeft eerder gespeeld bij sv Zwolle, HTC en WVF. Naast voetballen bij Hattem gaat Uwais de JO15 jeugd trainen en de opleiding juniorentrainer van de KNVB volgen.

 

Wesley Richardson is de 2e versterking voor v.v.Hattem. Wesley heeft in de jeugd gespeeld bij v.v.Nunspeet en PEC Zwolle waarna hij bij Alcides Meppel en SVI speelde. Wesley is al langer enthousiast over Hattem en maakt dit seizoen mede aanbevolen door Miljar Rojer de overstap naar Hattem.

 

Thomas Brink is de 3e versterking. Thomas heeft zijn jongste jeugdjaren reeds bij v.v.Hattem gespeeld waarna hij de overstap maakte de jeugd van WHC waar hij dit seizoen in de O19-1 uitkwam. Thomas studeert Sport en Bewegen bij de Landstede Groep en was het afgelopen jaar al jeugdtrainer bij Hattem alsmede bij de Voetbalschool op zondag.