Silvan Kersbergen keert na na dit seizoen terug bij v.v.Hattem. Silvan vertrok twee jaar geleden samen met Felix naar Berkum waar hij dit seizoen na een start met een hardnekkige blessure zich een vaste basisplaats verwierf. Zelf zegt hij over zijn tijd bij Berkum en zijn aanstaande terugkeer het volgende.

Twee jaar geleden heb ik de overstap gemaakt naar Berkum vanuit Hattem, waar ik geen moment spijt van heb gehad. Ik wilde graag ontdekken waar ik op hoger niveau tot in staat was en waar mijn plafond lag. Hoewel ik mijn plafond denk ik nog niet heb bereikt, heb ik wel mijn persoonlijke doel behaald: laten zien dat ik mee kan draaien op Hoofdklasse niveau. Dit is ook de reden dat ik deze keuze heb kunnen maken; mijn missie is geslaagd. Toch was het een hele lastige keuze omdat Berkum me graag wilde behouden en ik een goede tijd heb gehad bij deze mooie club.

Echter, de gezelligheid van het samen spelen met goede vrienden ben ik dit seizoen te veel gaan missen en dat gaf dan ook de doorslag. Daarnaast hield ik een goed gevoel over aan de gesprekken met Herman en Fred. Ze snappen het spelletje en zijn ambitieus. Zij hebben hetzelfde plan als ik: direct promoveren naar de tweede klasse. Ik ben niet bang om dat uit te spreken, omdat ik er van overtuigd ben dat dit mogelijk is. Ik wil graag mijn opgedane ervaring in de Hoofdklasse gaan toepassen en de club verder helpen. Ik heb goede herinneringen aan mijn laatste seizoen bij Hattem (finale nacompetitie) en hoop deze tijden weer te gaan herleven.