Hoe werkt en wat is Voetbal.TV – vv Hattem

Hoe werkt en wat is Voetbal.TV

Vanaf vorige jaar is onze vereniging aangesloten bij VoetbalTV.

We zijn trots dat wij één van de eerste amateurvoetbalclubs zijn, die met VoetbalTV aan de slag zijn gegaan. VoetbalTV is het videoplatform voor het amateurvoetbal. VoetbalTV maakt met behulp van slimme camera’s volautomatisch videoregistraties van onze wedstrijden, zodat alle voetbalmomenten makkelijk zijn vast te leggen, terug te kijken, te analyseren en te delen. VoetbalTV is een initiatief van de KNVB en Talpa Network. VoetbalTV is bij ons geïnstalleerd op veld 1 en veld 2.

VoetbalTV App

Vanaf nu is voor iedereen de VoetbalTV App te downloaden in de appstores van Android en iOS. Met deze app is het mogelijk om live wedstrijden te kijken van je favoriete teams. Maak highlights van je wedstrijd en deel deze op je eigen profiel. Of kijk je liever naar leuke items op het gebied van amateurvoetbal? Alles kan, waar je ook bent!

Om toegang te krijgen tot wedstrijden in de app kun je inloggen met je Voetbal.nl account! (maak dus gebruik van hetzelfde email adres). Ook als supporter is het mogelijk om een Voetbal.nl account aan te maken via www.voetbal.nl.

Meer over de VoetbalTV App: https://www.voetbaltv.nl/voetbaltv-app/


Download nu de VoetbalTV App in de appstores van Android en iOS

OS: https://itunes.apple.com/nl/app/voetbaltv/id1423136238?ls=1&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.voetbaltv.app&hl=nl