Medische verzorging

Samenwerking v.v. Hattem en Fysiotherapie Praktijk Dynamiek

v.v.Hattem werkt samen met Fysiotherapie Praktijk Dynamiek die daarmee ook deel uitmaakt van de medische staf van v.v. Hattem.

De reden voor deze samenwerking is om nóg meer uit de fysieke mogelijkheden van de spelers te halen. Door middel van een intensieve samenwerking met de gehele staf is het mogelijk om snel tot een concreet (behandel)plan te komen, waardoor een speler weer sneller op het veld staat.

Inloopspreekuur:
Momenteel is er op maandag van 17.00 tot 17.30 een gratis inloopspreek uur voor alle leden van vv Hattem. Dit inloopspreek uur vindt plaats bij Sportscenter Bijsterbosch in Heerde. Via leider, trainer of persoonlijk contact zelf kan de speler laten weten dat hij/zij aanwezig is op dit spreekuur. In de toekomst zullen deze tijden en locatie mogelijk nog uitbreiden. Bij dit spreekuur wordt bepaald wat de klacht is en welke stappen er het best ondernomen kunnen worden om zo snel mogelijk weer pijnvrij te kunnen functioneren.

Behandeling:
Mocht er een behandeling gestart worden, dan zal dit ook teruggekoppeld worden met de rest van de staf en met de leiding van de desbetreffende speler. Hierdoor blijft de betrokkenheid groot en blijven de lijnen kort. Bij behandelingen van kinderen onder de 18 jaar wordt het vergoed vanuit de basis verzekering. Bij mensen ouder dan 18 is het afhankelijk van welke aanvullende verzekering zij gebruik maken (of daar wel of geen fysiotherapie-pakket in zit).
Uiteraard is niet noodzakelijk om eerst via het inloopspreek uur een afspraak te maken. Via 0578-613482 kan er via Fysiotherapie Praktijk Dynamiek altijd een afspraak ingepland worden bij een therapeut die het meest geschikt is voor de desbetreffende klacht. Ook is het mogelijk om een (whatsapp) bericht te sturen naar 06-30612286 voor direct contact met de sportfysiotherapeut.