Nieuws – vv Hattem

Nieuws

HATTEM – De gehele v.v. Hattem jeugdafdeling, van de mini’s tot en met de JO19, heeft een volledig nieuwe kledingoutfit in ontvangst mogen nemen. De nieuwe outfit bestaat uit nieuwe wedstrijdshirts, teamtassen, trainingspakken en voetbaltassen.

“Wij zijn er trots op, dat wij deze nieuwe spullen kosteloos ter beschikking kunnen stellen, om zo voor iedereen sporten bij v.v. Hattem mogelijk te maken. Mede door de ondersteuning van de leden van de jeugdsponsorgroep hebben wij dit mogelijk kunnen maken”, zo laat de sponsorcommissie van de voetbalvereniging weten.

Veldhuis Advies Heerde, Vakgarage JMR Zwolle, Consmema Hattemerbroek, Posthuis Makelaardij en Whair worden door de vereniging bedankt voor deze ondersteuning. “Zonder de inzet van vrijwilligers kan geen enkele vereniging bestaan, daarom bedanken wij Yvonne de Haan voor al het werk, voor en achter de schermen, bij de uitgifte van deze nieuwe kleding outfit”, besluit v.v. Hattem.

 

Wanneer er een landelijke actie is met als motto “Voetbal is voor iedereen” kan v.v.Hattem die de slogan de “voetbalvereniging voor iedereen” voert natuurlijk niet achterblijven.
Als teken dat het vanzelfsprekend zou moeten zijn dat iedereen zichzelf kan zijn op het sportveld, werd er door de aanvoerders van Hattem 1 en Hattem JO19-1 een regenboogaanvoerdersband gedragen.
Vorige week werd de actie gestart in het betaalde voetbal, deze week volgden verenigingen in het amateur voetbal.
John Blankenstein Foundation

 


p.s. beide teams namen naast de band ook de 3 punten mee naar Hattem 

Deze week staat de scheidsrechter centraal in de landelijke actie ‘Week van de Scheidsrechter’. v.v.Hattem doet mee aan deze actie en de oproep aan alle teams om deze belangrijke mensen in ons voetbalspel respect te tonen.
Zaterdag 13 oktober worden alle scheidsrechters bij v.v.Hattem getrakteerd op een gebakje bij de koffie !

Diverse “jeugd”teams van v.v.Hattem hebben de groepsfase van de KNVB beker overleefd.
Bij de KNVB was het afgelopen week dan ook een drukte van jewelste om de loting voor de eerste ronde bekerwedstrijden van alle leeftijdsgroepen voor elkaar te maken.
Zie voor je……..
In het KNVB kantoor bij de Landstede slepen medewerkers met vissenkommen. Een tiental goudviskommen wordt op een rij gezet met daarin zo’n 20 kindersurprise balletjes met daarin papiertjes waarop de teamnamen geschreven zijn…

Wanneer alle balletjes in de juiste goudviskommen zitten lopen de medewerkers van de KNVB zoals Ben v E, en Arjen H heel vaak langs de vissenkommen met surpriseballetjes en halen daar iedere keer 2 balletjes uit en lezen voor welke teams in de balletjes gevonden worden.
Een derde medewerker schrijft al die wedstrijden op verschillende flip-overs waarna alle wedstrijden netjes door middel van een computer in sportlink wordt getypt en even later de resultaten in de voetbal.nl app verschijnen

voor Hattem werden de kinderchocolade balletjes kwamen de volgende wedstrijden:
22-10 Hattem JO17-2 – KCVO JO17-2
20-10 Hattem JO15-2 – Hierden JO15-2
20-10 Hattem JO13-1 – DTS Ede JO13-2
20-10 Olympia ’28 JO13-3 – Hattem JO13-2
20-10 WVF JO12-6 – Hattem JO12-2

20-10 Hattem 3 – Berkum 6
20-10 WVF 1 – Hattem 1

Zaterdag presenteerde Hattem 45+1 zich aan het grote publiek met spiksplinternieuwe “beetje retro” sporttassen en in hun nieuwe jacks.

Stukadoor/verzorger Gert Rave en Whair Kappers/verdediger Marc Woldberg zijn degene die gemeend hebben dit team vol ervaring een nog frissere sportieve uitstraling te geven.
Dit v.v.Hattem 45+1 team speelt haar competitie op zaterdagmiddag en krijgt veel tegenstanders van buiten de regio “heeft vast te maken dat er dichtbij geen tegenstanders van hetzelfde kaliber te vinden zijn”. Zaterdag was de tegenstander VV Eendracht Arnhem 45+ dat zonder punten (uitslag 5 – 2) maar na een gezellige nazit de thuis rit kon hervatten. De mannen van Jan Weldink hebben in hun nieuwe outfit de overwinning nog even nabesproken met de andere winnaars (Hattem 1)

Vanaf dit seizoen is onze vereniging aangesloten bij VoetbalTV. We zijn trots dat wij één van de eerste amateurvoetbalclubs zijn, die vanaf 22 september met VoetbalTV aan de slag gaat.

 

VoetbalTV is het videoplatform voor het amateurvoetbal. VoetbalTV maakt met behulp van slimme camera’s volautomatisch videoregistraties van onze wedstrijden, zodat alle voetbalmomenten makkelijk zijn vast te leggen, terug te kijken, te analyseren en te delen.

VoetbalTV is een initiatief van de KNVB en Talpa Network. VoetbalTV is bij ons geïnstalleerd op velden 1 en 2.

 

VoetbalTV App

Vanaf 21 september is voor iedereen de VoetbalTV App te downloaden in de appstores van Android en iOS. Met deze app is het mogelijk om live wedstrijden te kijken van je favoriete teams. Maak highlights van je wedstrijd en deel deze op je eigen profiel. Of kijk je liever naar leuke items op het gebied van amateurvoetbal? Alles kan, waar je ook bent!

Om toegang te krijgen tot wedstrijden in de app kun je inloggen met je Voetbal.nl account! Ook als supporter is het mogelijk om een Voetbal.nl account aan te maken via www.voetbal.nl

VoetbalTV Analyse

VoetbalTV Analyse is het platform voor trainers en coaches om wedstrijden te taggen en uitgebreid te analyseren. Met VoetbalTV Analyse kan je wedstrijden, zowel live als na afloop, voorzien van relevante tags. Op basis van deze wedstrijdbeelden kunnen specifieke momenten uit de wedstrijd worden teruggekeken en besproken worden met het team.

 

Verschillende videofragmenten kun je toevoegen aan zelfgecreëerde afspeellijsten. De afspeellijsten mag tags over meerdere wedstrijden overzichtelijk, zodat je bijvoorbeeld alle gemaakte doelpunten van de afgelopen wedstrijden of hoekschoppen van de tegenstander bij elkaar heb in een afspeellijst.

 

Lees meer over VoetbalTV, de app en analyse op: www.voetbaltv.nl

 

Download nu de VoetbalTV App in de appstores van Android en iOS.

iOS: https://itunes.apple.com/nl/app/voetbaltv/id1423136238?ls=1&mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.voetbaltv.app&hl=nl

Vind je het belangrijk en leuk om niet alleen op FIFA maar ook in het echt goed te worden in voetbal?
Begrijp je dat trainen en oefenen de basis is van je techniek?
Denk je ook dat je door persoonlijke aandacht nog beter kunt worden?

Dan kun je bij Voetbalschool Hattem op zondagochtend aan techniektrainingen deelnemen zodat je je op het voetbalveld kan onderscheiden door bijvoorbeeld passeer-acties, zuiver en met de juiste snelheid passen, snel wegdraaien en nog veel meer.

Voetbalschool Hattem is opgericht om in deze tijd waarin jeugd erg veel tijd besteed aan de “online wereld” en er minder tijd is om op pleintjes en op straat te voetballen en te spelen kinderen de kans te geven zich op voetbalgebied te verbeteren.

Zondag 30 september start Voetbalschool Hattem met de nieuwe reeks van 10 techniekclinics onder leiding van ervaren techniektrainers.
Kijk voor informatie en aanmelding op: http://www.voetbalschoolhattem.nl/

Aankomende twee zaterdagen zijn alle jeugdleden van 08:30 tot 12:30 welkom in de kantine om nieuwe clubkleding in ontvangst te nemen.

Afgelopen week zijn de nieuwe teamshirts in gebruik genomen. Aankomende zaterdagen worden de trainingspakken, sporttassen en de voetbal en sokken uitgedeeld.

Alle jeugdleden hebben een mail ontvangen zoals die hieronder staat afgebeeld.

Kleding voor de Mini’s en Hattem Onbeperkt worden op een ander moment uitgedeeld

Tijdens de sponsorgala-avond op 7 mei jl. is er een mooie foto gemaakt van de ontmoeting tussen het clubicoon van FEYENOORD,
Willem van Hanegem en het clubicoon van de v.v. Hattem, Jan Mensink.
Iedereen kent de mooie foto aan de wand in de kantine van beide personen van jaren geleden.
Deze foto hebben we dus opnieuw kunnen maken.
Namens de v.v. Hattem hebben Ben en Edith van Erven deze foto en een fotoalbum vandaag aan Jan Mensink aangeboden.
Een prachtig verjaardagscadeau, waar Jan van ging stralen.

Wij wensen Jan nog vele jaren in goede gezondheid toe.

Op woensdagavond 10 oktober organiseert de PEC Zwolle Voetbalacademie een thema-avond voor trainers, leiders, bestuursleden en alle vrijwilligers van verenigingen die zijn aangesloten bij PEC Zwolle.(v.v.Hattem heeft een alliantie overeenkomst met PEC Zwolle).

Middels workshops en een presentatie over het ‘business model van PEC Zwolle’ door technisch directeur Gerard Nijkamp, worden vele facetten van het voetbal onder de aandacht gebracht. Het doel is om kennis te delen en de vertaalslag te maken richting de amateurvereniging.

De workshops die worden aangeboden zijn:

Workshop 1 (O8 t/m O12): ‘Hoe leren we kinderen omschakelen?’
Workshop 2 (O13 t/m O15): ‘Aanvallen trainbaar maken vanuit spelprincipes in de middenbouw’
Workshop 3 (O16 en ouder): ‘In een 1-4-3-3 opbouwen tegen andere formaties van de tegenpartij’
Workshop 4 (keeperstrainers): ‘Werkwijze keepers eerste elftal’ o.l.v. Jacques Storm (keeperstrainer selectie)
Workshop 5 (medisch): ‘Door de bril van de medische staf van PEC Zwolle’

Tijdschema

18.00 – 18.30 uur: Inloop
18.30 – 19.15 uur: Presentatie Gerard Nijkamp
19.15 – 21.00 uur: Workshops
21.00 – 21.30 uur: Afsluiting met drankje

De laatste thema-avond van vorig seizoen kon rekenen op ruim 140 deelnemers. Ook ditmaal belooft het weer een drukke maar zeer leerzame avond te worden. Alle workshops, bestaande uit theorie en praktijk, worden gegeven door trainers van de PEC Zwolle Voetbalacademie. Deelname is enkel en alleen mogelijk als je gelinkt bent aan een amateurvereniging die verbonden is met PEC Zwolle.

Inschrijven

Via voetbalacademie@peczwolle.nl kun je je inschrijven. Vermeld daarbij je naam, amateurvereniging en aan welke workshop je wenst deel te nemen. Aanmelden kan ook door bij Anton Rave aan te geven dat je belangstelling hebt. Anton regelt dan de aanmeldingen bij PEC Zwolle.

 

Het jaarlijkse Mini Event is zaterdag meer dan succesvol verlopen. Veel kinderen in de leeftijd van 4 t/m 8 jaar hebben deelgenomen aan de verschillende activiteiten. Naast het voetballen in de unieke Mini Arena’s waren ook de voetbalgames en de clinics erg populair bij de jonge voetballers/sters. Deelname aan het Mini Event was natuurlijk niet compleet zonder op de foto te gaan met Zwolfje Zwolle en de heerlijke gezonde traktaties op de kraam.
Met dit Event begint het voetbalseizoen ook voor de jongste voetballers/sters en is er vanaf aankomende zaterdag iedere zaterdag vanaf 9.00 uur volop activiteit voor de Mini’s (4 en 5 jaar) en de World Cup (6 jarigen)

Voor foto’s klik hier

 

v.v Hattem doet mee aan de voetbalTV van de KNVB en Talpa !

 

Dinsdag 4 september speelt Hattem haar 2e bekerwedstrijd om 18:30 uur thuis tegen Bruchterveld. De wedstrijd is op verzoek van Bruchterveld dat zaterdag a.s. deelneemt aan de Gemeentecup Hardenberg verplaatst naar deze dinsdagavond. De vroege aanvangstijd maakt het mogelijk om de wedstrijd “gewoon” op ons hoofdveld te spelen.

Hattem speelde afgelopen zaterdag in en tegen Nieuwleusen haar 1-ste bekerwedstrijd die gewonnen werd met 0 -3 (doelpunten Wesley Richardson, Lawrence v d Bend en Mats Offringa).

Dinsdagavond spelen naast Hattem 1 ook de JO8 en JO9 een bekerwedstrijd en speelt Hattem JO19 om 20.00 uur tegen WVF

De zomer nadert het einde, het nieuwe voetbalseizoen staat alweer voor de deur. Aankomend weekend staan de eerste bekerwedstrijden op het programma.

Als sponsor van uw vereniging starten we het nieuwe voetbalseizoen met deze motivatiespeech voor het hele Nederlandse voetbal.
Hiermee willen we een positief signaal afgeven voor de toekomst van het Nederlandse voetbal.
‘Hup, samen naar buiten nu. Niet opgeven. Lekker voetballen.’

Onze motivatiespeech voor een heel voetballand

 

Een sportieve groet,

Hans Schakel
Sponsormanager Voetbal
Center of Expertise Communicatie

 

Aan het laden...