Trainingskamp selectie naar Malaga!

Hattem 1 op trainingskamp naar Malaga
De 1ste selectie van v.v.Hattem heeft vergevorderde plannen gemaakt om in de voorbereiding op de 2e seizoenshelft van 7 t/m 10 januari 2022 op trainingskamp te gaan.

De selectie en begeleiding zal daarvoor vliegen naar Malaga en in een hotel verblijven in Benalmádena. De selectie zal trainen onder leiding van Herman Oosterhaar, Fred Zwiggelaar, Henri Karrenbelt en Ed v d Berg. Ook het spelen van een oefenwedstrijd staat op het programma.

Daarnaast zal er door staf en spelers gewerkt worden aan conditie en teamgeest waarmee we met extra vertrouwen de 2e helft van de competitie aangaan.

Malaga actie
Om de kosten voor het trainingskamp te dekken is de selectie vorig seizoen begonnen met sparen en doen dit ook dit seizoen. Daarnaast organiseert de selectie een fantastische “Malaga actie” waarbij er bierpakketten en zomerse rosé worden verkocht in combinatie met een unieke loterij met meer dan bijzondere prijzen.

Prijzenpakket

Betalen
Bij de bestelling kun je aangeven of je graag contant betaalt bij aflevering of dat je liever een Tikkie ontvangt op het door je opgegeven mobiele telefoonnummer.

Leveren
Wanneer je iets lekkers bestelt wil je dit natuurlijk ook graag ontvangen.
Bestellingen in Hattem, Zwolle en Kampen leveren we graag af op het aangegeven adres.
Je bestelling afhalen op het sportpark kan natuurlijk ook.

Benalmadena-1030x773
[product_table id="10738"]