Jeugdinterland Nederland – Japan op 8 en 10 mei!

Nederland en Japan treffen elkaar twee keer in Hattem!

Twee officiële jeugdinterlands in één week op het hoofdveld van de v.v. ‘Hattem’! En dat ook nog eens in de feestweek van 7 t/m 12 mei 2018 als de roemrijke club haar 100-jarig bestaan viert! Het spreekt vanzelf dat de jubilerende club erg blij is dat de keuze van de KNVB voor deze beide jeugdinterlandwedstrijden op haar is gevallen.

In beide gevallen gaat het om de wedstrijd Nederland onder 14 – Japan onder 14 voor jongens. De elftallen treffen elkaar voor de eerste keer op dinsdag 8 mei a.s. Aanvang van de wedstrijd is vastgesteld om 16.00 uur. De tweede ontmoeting  tussen beide teams vindt plaats op donderdag 10 mei a.s. Aanvang van deze wedstrijd is vastgesteld  om 15.00 uur.

De toegang voor beide wedstrijden is geheel GRATIS. Een mooie gelegenheid voor alle voetballiefhebbers in Hattem en de regio en in het bijzonder de jeugd, die in die week vakantie heeft, om de beste jeugdspelers van beide landen aan het werk te zien. Binnenkort zullen de selecties van beide landen bekend worden gemaakt.