Jeugdtoernooi – vv Hattem Skip to content

jeugdtoernooi zaterdag 20 April 2019

Winkelmand

Beste sporters en sportliefhebbers,

Wij zijn zeer verheugd jullie allen welkom te heten voor het pupillentoernooi op ons prachtige sportpark van de v.v. Hattem.
Deze dag spelen JO8 – JO9 – JO10 pupillen ’s ochtends en de JO11 – JO12 pupillen ‘s middags hun wedstrijden.

Dit jaar zijn we er in geslaagd een voetbaldag te organiseren met 68 voetbalteams. De verenigingen komen uit het hele land.
Vorige keer zat alles mee; mooi weer, leuke wedstrijden en enthousiaste spelers en ouders.

Gezien de voorbereiding hebben wij er vertrouwen in dat het ook nu weer een succes gaat worden, waarbij wij, als jeugdtoernooicommissie, ook activiteiten buiten de speelvelden hebben georganiseerd. Op deze manier willen we er een familiedag van maken.

Op deze webpagina zijn de algemene regels opgenomen en kunt u zien welke verenigingen met welke teams deelnemen.
Daarnaast zijn ook het wedstrijdreglement en een plattegrond van het sportpark opgenomen.
Naast de sponsoren zijn er “gelukkig” ook diverse vrijwilligers actief.

Namens de toernooicommissie v.v. Hattem wensen wij alle deelnemers veel succes toe en hopen op een sportieve dag.

1.
Het speelschema wordt 1 a 2 dagen voor het toernooi aan u verzonden per mail.

2.
De kleedkamerindeling wordt op het sportpark aan u uitgereikt.

3.
De wedstrijden zijn op zaterdag 20 april 2019.
De wedstrijden van de JO8 – JO9 – JO10 zijn van 09.00 uur tot 12.00 uur.
De wedstrijden van de JO11 – JO12 zijn van 13.00 uur tot 17.00 uur.

4.
De prijsuitreikingen zullen direct na afloop van de laatste poulewedstrijd zijn, ieder team krijgt een prijs.

5.
De deelnemende verenigingen dienen minimaal 30 minuten voor aanvang van het toernooi aanwezig te zijn.
Bij aankomst dient men zich te melden bij entree sportpark waar de informatie verstrekt wordt aan de teams.

6.
Elke vereniging dient er voor zorg te dragen dat bij ieder team een leider aanwezig is.

7.
De voetbalvereniging Hattem stelt zich niet aansprakelijk voor het zoekraken en/of verliezen van waardevolle goederen.
Het advies aan de leiders is deze niet in kleedkamers achter te laten, maar collectief in bewaring te nemen.

8.
Wij adviseren de teams om de voetbaltassen te voorzien van “vereniging team & naam”, om zoekraken te voorkomen.

9.
Kleedkamers en douches aanwezig. Geen recht op vaste kleedkamer.
Advies om zoveel mogelijk vooraf om te kleden.

10.
Uit het oogpunt van veiligheid voor de sporters is het niet toegestaan glaswerk mee te nemen vanuit het clubhuis en/of kleedlokalen naar de speelvelden.

11.
Het is niet toegestaan om de hal en het clubhuis met voetbalschoenen te betreden. Dit ter voorkoming van beschadiging aan de vloer in het clubhuis.

12.
Voor EHBO melden bij wedstrijdsecretariaat.

13.
Wij verzoeken de spelers, leiders en ouders de beslissingen van de scheidsrechter te respecteren.

14.
Parkeren: het is mogelijk te parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen, deze zijn aan de Konijnenbergerweg:
– Na 50 meter links, grote parkeerplaats
– Bij de ingang van het sportpark links en rechts van de weg
Het is verboden op het gras tussen de bomen te parkeren, hier geldt een parkeerverbod

1.
Er wordt gespeeld volgens de bepalingen in het reglement van de KNVB district Oost.

2.
De wedstrijden worden geleid door scheidsrechters van de KNVB district Oost of door clubscheidsrechters van de v.v. Hattem.

3.
De leeftijdsgrenzen zijn gebonden aan de voorschriften, zoals deze gelden voor het lopende seizoen 2018-2019.

4.
Elk team wordt verzocht minstens 5 minuten voor aanvang van de wedstrijd gereed te staan bij het aangegeven veld.

5.
De wedstrijdduur is vastgesteld op 1 x 10 minuten. Voor het gehele pupillentoernooi geldt dat de aanvang c.q. einde van de wedstrijden centraal wordt geregeld via het wedstrijdsecretariaat.

6.
Het eerstgenoemde team heeft de aftrap.

7.
Indien nodig, speelt het eerst vermelde elftal in gekleurde hesjes.

8.
De scheidsrechters geven de uitslag door aan het wedstrijdsecretariaat.

9.
Eindigen in de poules meerdere verenigingen met een gelijk aantal punten, dan geldt eerst het doelsaldo.
Is het doelsaldo ook gelijk dan geldt wie de meeste doelpunten heeft gemaakt. Is ook dit gelijk, dan beslist het onderlinge resultaat.
Brengt ook dit niet de beslissing, dan wordt beslissing verkregen door het nemen van 5 strafschoppen door verschillende spelers.
Is het daarna nog gelijk worden net zolang strafschoppen genomen tot een beslissing is gevallen. Het nemen van strafschoppen gebeurt steeds om en om.

10.
Punten waar het reglement niet in voorziet, worden beslist door de toernooicommissie.

11.
Via de omroepinstallatie word de aanvang en einde van de wedstrijden doorgegeven, einde is ook direct affluiten wedstrijd. (ongeacht het spel)

Inschrijven is niet meer mogelijk.

Aanmeldformulier

team indeling