Nieuws

v.v. Hattem zoekt een ambitieuze en gemotiveerde trainer voor haar 1e elftal, op dit moment uitkomend in de 3e klasse zaterdag, voor het seizoen 2020/2021. Hattem 1 is een jong, talentvol team dat zich aan de hand van de nieuwe trainer verder dient te ontwikkelen. Plezier en prestatie dienen daarbij hand in hand te gaan. Klik hier voor meer Informatie

Het toernooi met een lange v.v.Hattem traditie en misschien wel de langste toernooinaam.

Het jaarlijkse jeugdnieuwjaarszaalvoetbaltoernooi voor jongens en meisjes wordt dit jaar georganiseerd op donderdag 2 en vrijdag 3 januari 2020 in De Marke.

Donderdag 2 januari zijn JO8, JO9 – JO10 en JO11 en pupillen aan de beurt. ‘s Morgens beginnen de JO8 t/m JO9 waarna de JO10 en  JO11 t/m hun mix toernooi spelen.

Vrijdag 3 januari is het de beurt aan de JO13 JO15, JO17 en JO19 junioren om hun jeugdnieuwjaarszaalvoetbaltoernooi te spelen.

Enige dagen voor het toernooi worden via de site de teamindelingen bekend gemaakt. Opgeven kan via het onderstaande invulformulier.

De kosten voor deelname aan het toernooi zijn: 2,50 euro per persoon. Opgeven kan tot uiterlijk maandag 30 december door onderstaande gegevens in te vullen. De teamindelingen worden via de vv Hattem site bekend gemaakt.

Jeugdspelers en ouders die een team willen coachen of willen fluiten kunnen zich ook opgeven via mail jeugdzaken@vvhattem.nl

Zaterdag 21 december staat veel op ons sportpark in het teken van de veldtoertocht “Hattems Mooiste”. Al vele jaren is toerclub Hattem eind december te gast op ons sportpark. Hier wordt vanaf vrijdag gewerkt door de organisatie en fungeert het sportpark als start, finish en ontspannings-accommodatie.

Gevoetbald wordt er op veld 2 om 14:00 uur door de meiden van HMC MO17-1 tegen VSCO 17-1. De jongens van JO17-1 spelen om 11:15 uit tegen SVI JO17-1, waarbij aangetekend kan worden dat Jo17-1  in het voorjaar gaat spelen in de Hoofdklasse HOOG, waarvan de kampioen naar de 4e divisie promoveert.

JUBILEUMTOCHT HATTEMS MOOISTE

Mountainbikers komen graag naar de Noord Veluwe om te genieten van het mooie landschap. De veldtoertocht van Toerclub Hattem die door dit mooie gebied gaat wordt gekenmerkt door de pittige klimmetjes in de gedeeltelijk vernieuwde route.

De tocht op zaterdag 21 december wordt voor de 25e keer tot in de puntjes verzorgd door de 60 vrijwilligers van Toerclub Hattem die  -uitgezonderd de uitzetters en controleurs-  deze dag de fiets laten staan om de deelnemers een onvergetelijke dag te bezorgen.

TCH
Op de aanrijroutes staan bordjes met aanduiding ‘TCH ‘en bij het sportpark het Achterveen aan de Konijnenbergerweg in Hattem krijg je een parkeerplaats toegewezen.

Perfecte organisatie
De veldtoertocht is een door de NTFU erkende tocht vanwege een perfecte organisatie op het gebied van veiligheid, bewegwijzering en verzorging. De route is geheel gepijld en er zijn herkenningspunten aangegeven, zodat je in het geval van calamiteiten weet waar je bent.

Afstanden
Je kunt kiezen uit 2 afstanden: 30 of 50 km. De start is tussen 09.30 en 10.30 uur.  Op het sportpark bij de voetbalvereniging Hattem is voldoende douche- en kleedgelegenheid.

Verzorging
De route is spectaculair en natuurlijk is er een verzorgingspost met bouillon, krentenbollen en bananen. Ook is er een materiaalpost ingericht voor de pechgevallen en rijdt er een servicewagen over het parcours. Bij gevaarlijke oversteekpunten staan verkeersregelaars.

Inschrijfkosten
Als extra motivator is er een beker voor de grootste deelnemende groep en voor de jongste deelnemer een prachtige fietshelm.  De jeugd tot en met  16 jaar mag gratis deelnemen. Inschrijfkosten zijn voor NTFU-leden 5 euro en niet-leden betalen 7 euro. Na afloop is er een gelegenheid om je fiets af te spuiten.

Kijk ook op tourclubhattem.nl

Wekenlang werd er door spelers en begeleiding al naar toe geleefd. Hoe mooi zou het zijn om kampioen te worden….

Na de voorbereiding en overwinningen in de beker was er een moeilijke start in de competitie.
Na kleine zwaarbevochten overwinningen tegen Go Ahead Kampen en Dos Kampen en een verliespartij in en tegen Hierden werden de wedstrijden makkelijker gewonnen. Na de 0 – 3 overwinning op Hatto Heim begon het team echt te geloven in haar kampioenkansen. Uiteindelijk was een serie van achtereenvolgens 8 overwinningen goed voor het verdiende kampioenschap. Voor de laatste wedstrijd tegen CSV ’28 was de wedstrijdspanning hoog opgelopen. De wedstrijd op het hoofdveld, omkleden onder de tribune, vuurwerk bij de opkomst en heel veel publiek……. Het team leek bij het begin van de wedstrijd zo onder de indruk, dat er al snel een 0 – 1 achterstand werd opgelopen. Het duurde even voor het team van Lawrence en Rick tot zichzelf kwamen… De verdiende gelijkmaker werd al snel gevolgd door nog een doelpunt waarna de spanning van het team afviel en er gebouwd werd aan de 1 – 7 overwinning die het begin was van een feestelijke dag met feest, frites, polonaise en bekers in de kantine waarna een tour van het uitgelaten team op platte wagen door Hattem volgde.
Hattem JO13-1 mag in het voorjaar (als 3e jeugdteam van v.v.Hattem) in de hoofdklasse uitkomen waar ze zich naast veel voetbalplezier verder kunnen ontwikkelen als voetballer/ster.

Hans Roeland en v.v.Hattem hebben in goed overleg besloten de samenwerking na vier seizoenen te beëindigen.
Dit seizoen wordt gebouwd aan een nieuw team waarmee een goede basis gelegd wordt voor de nabije toekomst.
Overigens biedt het huidige goede veldspel van ons eerste elftal zodanig veel perspectief dat we stiekem hopen dat Hans afscheid gaat nemen met een periodewinstje

De wedstrijdbal voor Hattem – DSV’61 voor zaterdag 30 november 2019 wordt aangeboden door een trouwe supporter van het 1e elftal van vv Hattem.

Namens het 1e elftal hartelijk bedankt voor deze geste!

 

Beste (ere)leden en donateurs,

Zoals gebruikelijk worden tijdens de nieuwjaarsreceptie, vrijdag 3 januari 2020, de vrijwilligers van het jaar in het zonnetje gezet. Alle leden en donateurs kunnen hun nominatie hiervoor doorgeven. Je mag voor alle categorieën iemand nomineren, wil je dat maar voor 1 of 2 categorieën doen, dan kan dat natuurlijk ook. Wij zien jullie nominaties graag tegemoet!

Het bestuur van v.v. Hattem nodigt jou hierbij van harte uit om bij de nieuwjaarsreceptie aanwezig te zijn. Om elkaar een goed 2020 toe te wensen maar uiteraard ook om te horen wie de vrijwilligers van het jaar 2019 zijn geworden. De receptie is op vrijdag 3 januari 2020, 19.30 uur. De kantine is open vanaf 19.00 uur.

 

De alliantie overeenkomst was dusdanig ge-upgrade dat een her-ondertekening nodig was. Afgelopen zaterdag werden de afgevaardigden van samenwerkende voetbalverenigingen  hartelijk ontvangen in de Event ruimte van Hotel Lumen. Na een aantal inleidende sprekers, onder wie Diederik Boer en Mike Willems, volgde de tekenceremonie.

 

Aansluitend werd de wedstrijd PEC Zwolle – Fortuna Sittard bekeken en de avond afgesloten in de businessruimte.

Download onderstaande PDF en ben weer helemaal op de hoogte met de nieuwe regels.

 

Wanneer: vrijdagavond 29 november 18.15 uur tot 19.15 uur
Voor wie: Mini’s, Jo7 en Jo8
Waar: Kantine v.v. Hattem
Kledingvoorschrift: kom in WARME sportkleding. We zullen het grootste gedeelte buiten doorbrengen….

Het sinterklaasfeest is helaas NIET voor ouders/verzorgers/broertjes/zusjes.
De trainers en/of leiders zijn deze avond aanwezig!

Ben je verhinderd of zijn er nog vragen,
Marijke Huijberts 06 410 84 627

Vanaf 28 oktober t/m 2 december 2019 kan heel Nederland stemmen op genomineerde clubhelden. Wil je dat Arjen als clubheld wint? Roep dan al je vrienden, clubleden en familie op ook te stemmen. Want hoe meer stemmen jouw clubheld krijgt, hoe groter de kans dat hij of zij een geheel verzorgd feest voor de club wint. Stemmen is geheel gratis en kan tot en met 2 december 2019, 12.00 uur.

Klik op de poster of hier om te stemmen

De gemeentewinnaars
In iedere gemeente wint de clubheld met de meeste stemmen. Er wordt tijdens de stemperiode een aantal keer een tussenstand gepubliceerd, zodat je kunt zien hoe jouw clubheld ervoor staat. Om een gemeentetitel te kunnen winnen zijn wel minimaal 50 stemmen nodig en de Clubheld moet voldoen aan de voorwaarden.

De provinciewinnaars
Uit alle gemeentewinnaars wordt een top 3 bepaald voor sport en een top 3 bepaald voor cultuur. Dit gebeurt op basis van de meeste stemmen. Uiteindelijk wordt er uit deze lijst 1 provinciewinnaar gekozen. De provinciewinnaar gaat uiteindelijk door om te strijden voor de titel Clubheld van het Jaar 2019 en wint daarmee een feest voor de hele club! Op 17 december wordt tijdens een feestelijke award uitreiking de winnaar bekend gemaakt.

Award Uitreiking 17 december
Op 17 december is de feestelijke Award Uitreiking. Op deze avond komen alle provinciewinnaars bij elkaar en mogen zij de deskundige jury overtuigen waarom hij of zij de titel Clubheld van het Jaar 2019 verdient. Alle provinciewinnaars dienen op deze avond aanwezig te zijn om kans te maken op de hoofdprijs: Een feest voor de hele club. De deskundige jury selecteert op die avond de landelijke winnaar.

Woensdagmiddag 27 november wordt er van 14:00 tot 16:00 uur een 4 tegen 4 laddertoernooi georganiseerd voor jongens en meisjes van O8 t/m 011.

Er worden wedstrijdjes gespeeld in teams waarbij de samenstelling wisselt er per leeftijdscategorie een prijs(je) te winnen is.

 

Zaterdag 26 oktober heeft v.v. Hattem een nieuw sponsorcontract ondertekend met Van Dijk groothandel te Kampen.

Van Dijk is met name bekend van het merk koffie “Campenaer koffie”.

Het bedrijf heeft zich voor een minimale periode van 3 jaar zijn zij aan v.v.Hattem gebonden.

Als tegenprestatie zal er op de mouw van het wedstrijdshirt van alle jeugdspelers een uiting komen van “Campenaer koffie”.

v.v. Hattem bedankt Van Dijk groothandel voor de ondersteuning van onze vereniging.

https://www.campenaerkoffie.nl/

 

 

De bal voor de wedstrijd Hattem – Oene van zaterdag 26 oktober, aanvang 14.30 uur, is aangeboden door Automobielbedrijf Ramaker B.V.  al jarenlang voor velen de vertrouwde Toyota garage in Hattem en omgeving.

De geschiedenis van het familiebedrijf Ramaker vindt zijn oorsprong in 1937. In dit jaar startte Johan ‘Joop’ Ramaker met het verkopen van fietsen en motorfietsen. Na verloop van tijd begon hij met een taxi en autoverhuurbedrijf.

Dit bleek een doorslaand succes, want doordat Joop altijd auto’s om de deur had staan, kwamen er mensen vragen of hij hun auto kon repareren. Inmiddels was ook Teunis Ramaker geboren en hielp, toen hij oud genoeg was, zijn vader in drukke tijden. Op zijn 14e jaar begon Teunis fulltime bij zijn vader te werken.

In 1967 verkreeg de familie Ramaker het dealerschap van het toen nog onbekende merk Toyota, Teunis zal later in 1974 op 30 jarige leeftijd, het bedrijf van zijn vader overnemen. Doordat Teunis, samen met Toyota, bleef groeien werd er in 1985 besloten om over te gaan naar een toen grotere en moderne showroom aan de Dorpsweg, waar het bedrijf gevestigd was.

Nieuwe tijden brengen in ons geval ook nieuwe plannen met zich mee. Autobedrijf Ramaker is aan de Dorpsweg inmiddels uit zijn jas gegroeid, en gaat na 66 jaar verhuizen. De nieuwe locatie bevindt zich sinds mei 2003 aan de Crunershof 1 (naast het Total tankstation).

Inmiddels is er een derde generatie binnen het bedrijf vertegenwoordigd, Johan Ramaker. Ook hij is op jonge leeftijd in het dealerbedrijf gaan werken, en heeft inmiddels het bedrijf overgenomen van zijn vader.

 

Manager klantenrelaties: Johan Ramaker
E-mail: johan@ramaker-toyota.nl

 

Automobielbedrijf Ramaker B.V.
Crunershof 1
8051 SX Hattem

 

Tel.: 038-4441993
Fax.: 038-4448867

Website: www.toyota-hattem.nl
E-mail: info@ramaker-toyota.nl

 

Van Wijnen Bouw heeft het 3e elftal van vv Hattem voorzien van nieuwe voetbaltassen wat natuurlijk zeer gewaardeerd wordt.

Op foto worden de nieuwe tassen overhandigt door Edward Blankvoort namens Van Wijnen Bouw.

Voor zaterdag a.s. (Hattem – Oene) wil “Kok Peter” weer lekkere verse soep maken…en het is geworden…………………………………………

 

 

 

 

Best samenwerkende amateurvereniging,

Woensdagavond 20 november organiseert PEC Zwolle dé jaarlijkse thema-avond XXL voor haar convenantclubs. Na de succesvolle vorige edities organiseren we dit jaar een nieuwe editie met een inspirerend én uitgebreid programma.

Thema-avond XXL
De thema-avond XXL is een exclusief event voor dertig amateurverenigingen waarmee PEC Zwolle samenwerkt. Insteek van de avond is een inspirerend (inhoudelijk) programma met presentaties en workshops, waarbij de club de vertaalslag maakt naar de convenantclubs. Een impressie van de thema-avond van vorig seizoen vindt u hier: Bekijk hier de aftermovie van vorig seizoen.

Dit jaar zijn er een aantal nieuwe thema’s toegevoegd aan de workshops, die zowel binnen als buiten op het veld plaatsvinden. Inschrijven voor deze workshops is mogelijk via de onderstaande button. De thema’s en inhoud van de verschillende workshops vindt u eveneens via de onderstaande button. Wilt u zeker zijn van een plek bij een bepaalde workshop? Meld u dan tijdig aan.

Programma
18.30 uur: inloop in het MAC3PARK stadion
19.00 uur: start plenair programma
21.45 uur: afsluiting Thema-avond XXL

Na het welkomstwoord van voorzitter Adriaan Visser trapt sportpsycholoog Martijn Ruitenburg het inhoudelijke gedeelte af met de lezing ‘De balans tussen winnen en ontwikkelen’. Daaropvolgend wordt er door de PEC Zwolle Voetbalacademie uitleg gegeven over spelprincipes. Hoe dit er in de praktijk uitziet laten de trainers op het veld zien tijdens de workshops van de onderbouw, middenbouw en bovenbouw. Erben Wennemars (Performance Coach PEC Zwolle) zorgt voor de afsluiting van de avond.

Aanmelden
Aanmelden voor deze avond is kosteloos, maar enkel mogelijk voor personen die zijn aangesloten bij één van de convenantverenigingen van PEC Zwolle. Aanmelden kan t/m maandag 11 november via de onderstaande button. Na aanmelding ontvangt u uiterlijk een paar dagen voorafgaand aan de bijeenkomst een e-mail met de praktische informatie.

Met vriendelijke groet,
Namens PEC Zwolle,

Het nieuwe voetbal seizoen 2019 / 2020 is alweer begonnen en zo ook de inning van de contributie van de Vriendenkring der v.v. Hattem.

Zoals de meesten al hebben begrepen gaan wij in eerste instantie proberen alle leden en nieuwe leden via de mail te benaderen zodat het bedrag over gemaakt kan worden. Lukt dit niet zullen wij alsnog langs komen en de contributie ophalen.

Wij hopen dan ook op een ieder zijn medewerking om het bedrag van € 7,50 over te maken op rekeningnummer NL06ABNA0512465711 t.n.v. Vriendenkring o.v.v. , wijknummer , postcode en huisnummer zodat wij dit goed kunnen opnemen in de administratie.

Voorbeeld O.V.V. Wijk 4, 6001 AA, 16

Je kunt altijd reageren door een mail te sturen naar penningmeester.vriendenkring@gmail.com

Wij wensen een ieder een sportief en gezond seizoen 2019/2020.

Met vriendelijke groet,

Namens de vriendenkring der v.v. Hattem

Henk Voskuil (penningmeester)

Op zaterdag 19 oktober wordt er in het clubhuis van de v.v.Hattem weer een oergezellige Herfstbingo georganiseerd door de Vriendenkring der v.v.Hattem waar ook dit maal weer een groot aantal prijzen te winnen zijn en voor de hoofdronde hebben wij de sponsoring van Suiker / Prudon Schilderswerken te Hattem.

Daarnaast hebben wij natuurlijk ook weer de Jackpot- en Dobbelsteenronde.

Het clubhuis van de v.v.Hattem is geopend vanaf 19.00 uur waarna de Bingo om 19.45 uur zal starten.

De Bingo is toegankelijk voor leden en donateurs van de v.v.Hattem met introducé en leden van de Vriendenkring der v.v.Hattem met introducé.