Nieuws

Er is een nieuwe versie van de Voetbal.nl app beschikbaar. Hierin zijn enkele belangrijke verbeteringen doorgevoerd, voor jou als gebruiker. In dit artikel lichten we deze graag toe. ROL OUDER In veel gezinnen is voetbal het gesprek van de dag. Juist voor gezinnen met meerdere actieve KNVB-leden, hebben we het gebruik van de Voetbal.nl-app gemakkelijker gemaakt. Zo hoeft er niet langer gewisseld te worden tussen personen in de app. Je ziet het programma, de uitslagen en de stand van al jouw gezinsleden direct in één overzicht binnen je persoonlijke omgeving. Hierdoor kan je dus ook zonder te wisselen eenvoudig voor iedereen binnen jouw gezin de aanwezigheid aangeven of het rijschema invullen. Handig, toch? GEGEVENS AANPASSEN VAN JEZELF EN JE KIND(EREN) Wanneer je als ouder de app gebruikt, wordt er nu ook gevraagd of je je eigen persoonlijke gegevens achterlaat. Als we weten wie de app gebruikt, kunnen we de app optimaliseren. Voor zowel ouders als voor kinderen. En zo kunnen we de app blijven verbeteren. WERKT HET (NOG) NIET? Ben jij ouder van één of meerdere kinderen en moet jij na het inloggen toch nog kiezen tussen verschillende personen? Neem dan contact op met je vereniging en vraag of ze jouw mailadres op de juiste manier willen vastleggen in de ledenadministratie. Dan hoef jij in de toekomst niet steeds de keuze te maken tussen personen, maar zie je alle activiteiten van jouw gezin in één overzicht. PUSHBERICHTEN OP MEERDERE APPARATEN In deze versie van de Voebal.nl-app sturen we pushberichten naar ieder toestel dat de app gebruikt, tenzij je in je instellingen pushberichten hebt uitgeschakeld. Hierdoor hoef je niet meer te kiezen of je pushberichten wilt ontvangen op bijvoorbeeld je tablet óf op je telefoon, je krijgt ze nu op alle apparaten. DATUMWEERGAVE GEGROEPEERD Daarnaast is er een wijziging doorgevoerd in de datumweergave van programma en uitslagen. Wanneer wedstrijden in dezelfde poule op dezelfde dag worden gespeeld, worden deze nu gegroepeerd weergegeven.

De v.v.Hattem heeft afgelopen zaterdag, in een gelijk opgaande wedstrijd, met 2-2 gelijk gespeeld tegen ESC uit Elburg.

Hattem begon goed aan de wedstrijd en kreeg ook de eerste grote kans, maar het schot van linksbuiten Ayoub strandde op de keeper. Daarna nam ESC meer het initiatief en kwam het na een kwartier spelen op een 0-1 voorsprong. Alhoewel er wel een buitenspel luchtje aan dit doelpunt zat en er ook voor buitenspel gevlagd werd, keurde de leidsman de treffer toch goed. Met deze stand werd ook de rust bereikt. Toen het publiek nog aan de consumptie zat in de kantine, werd er binnen twee minuten na rust ook twee keer gescoord door Hattem. Eerst rondde Felix Noordberger een goed lopende aanval af en nadat ESC weer had afgetrapt en Hattem de bal snel veroverde wist Wesley Richardson de bal tussen de palen te schieten, 2-1. Hattem leek nu op weg naar drie punten te gaan, maar een ongelukkige handsbal van de ingevallen Bram de Boer gooide roet in het eten. ESC kreeg een strafschop toegewezen en deze werd goed ingeschoten, 2-2. Beide teams kregen hierna nog een aantal kansen, maar gescoord werd er niet meer, zodat de wedstrijd na 90 minuten eindigde in 2-2.

De bal voor de wedstrijd Hattem – ESC van zaterdag 8 februari wordt aangeboden door Herberg Molecaten.

Herberg Molecaten is een sfeervol restaurant gelegen midden in de bossen van het gezellige Hattem. Herberg Molecaten is geopend van dinsdag t/m zondag vanaf 10.00 uur voor lunch en diner.

LAZY SUNDAY, IEDERE ZONDAG BIEFSTUK MET FRITES EN SLA € 12,75

Reserveer nu direct een tafel voor jouw Valentijn en geniet van een romantisch 3 gangen sharing dinner voor 32,50 euro p.p. inclusief ontvangst met een een heerlijk glas bubbels gevuld met liefde!ast ons à la carte restaurant bieden wij u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van besloten diners of buffetten voor gezelschappen tot 350 personen.

Wilt u ook eens een orgineel kado geven? denk dan eens aan onze kadokaart, deze valt altijd in de smaak.

Wist u dat de herberg een trouwlocatie is? Wij verzorgen graag uw huwelijksfeest !

Vergaderen is ook mogelijk in de herberg, en in overleg stellen wij graag een arrangement voor u samen.

Andere openingstijden in overleg mogelijk.

Herberg Molecaten
Molecaten 7
8051 PN  Hattem

Tel: 038 – 444 34 83
Fax: 038 – 444 50 47
info@herbergmolecaten.nl

Blij met elkaar….
Deze week ontving de voorzitter van onze vereniging een mailtje dat afkomstig was van de scheidsrechter die afgelopen zaterdag de wedstrijd Lunteren 45+ tegen v.v.Hattem 45+ floot……De tekst was als volgt:

Jongstleden zaterdag was ik de scheidsrechter bij Lunteren 45+ tegen Hattem 45+. Met plezier heb ik deze wedstrijd geleid, het spelplezier en passie van deze oud strijders is een voorbeeld voor de 45+ competitie. Spelers hebben respect voor de tegenstander en zeker voor de scheidsrechter. Als oud marinier zou ik dit stel best willen meenemen op een missie.

Vrienden klasse,
Scheidsrechter Klaas

v.v. Hattem zoekt een ambitieuze hoofdtrainer voor haar JO17-1 en JO19-1 selectie, uitkomend in de Hoofdklasse, voor het seizoen 2020/2021.
v.v. Hattem is een bloeiende en ambitieuze vereniging. De vereniging investeert voortdurend in het verder verbeteren van de jeugdopleiding.
Plezier en prestatie dienen daarbij hand in hand te gaan.

Voor verdere informatie verwijzen we naar de onderstaande links’s

ambitieuze trainer/coach voor JO17-1

ambitieuze trainer/coach voor JO19-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Herman Oosterhaar uit Zwolle is met ingang van het nieuwe seizoen de hoofdtrainer van vv Hattem. Herman is op dit moment, voor het achtste seizoen, trainer van het eerste elftal van KHC uit Kampen. Dit team komt uit in de 1e klasse D Oost. Daarvoor heeft hij vele jaren ZAC onder zijn hoede gehad. Ook bij Hattem zal Herman geassisteerd worden door Fred Zwiggelaar; zij vormen al vele jaren een twee-eenheid.

De technische staf wordt verder aangevuld met de ervaren keeperstrainer Henry Karrenbelt die overkomt van zaterdag 1e klasser SVI.

Herman Oosterhaar is -behalve voetbaltrainer- docent Lichamelijke Opvoeding in het middelbaar onderwijs. Het Bestuur van v.v.Hattem is blij dat, na het uitstekende werk van de vertrekkende trainer Hans Roeland, een hoofdtrainer is aangetrokken die bewezen heeft een (recent vernieuwde) selectie als eenheid te kunnen gaan laten functioneren. Zijn drive om het beste uit een individuele speler te halen gaat onze spelers ongetwijfeld helpen zich verder te ontwikkelen.

Grand Café Banka Hattem, gelegen aan het prachtige Marktplein van Hattem, is de balsponsor voor de wedstrijd Hattem – Vios  van zaterdag 25 januari.

Genieten met een hoofdletter G staat voorop bij Banka! Wij zijn 7 dagen per week geopend voor een lekker kopje koffie met heerlijk gebak, een heerlijke lunch, een high tea, een goed glas wijn of een gezellig diner! Op onze menukaart vindt u vooral ‘huisgemaakte’ gerechten van eerlijke producten uit de regio. Wat je ook neemt, het is prettig toeven bij Banka!

Geniet van onze sfeervolle ambiance binnen of van ons zonnige terras, midden in het hartje van Hattem. Een ideale plek om dagelijks te genieten! De tijd verstrijkt er geruisloos, zeker met een heerlijk wijntje of een mooi koud biertje van de tap.

De Markt van Hattem vormt het hart van het Hanzestadje. Verschillende parels van de historische binnenstad zorgen voor een authentieke sfeer. Het oorspronkelijke herenhuis waarin Banka is gevestigd, behoort als rijksmonument eveneens tot het beschermd stadsgezicht.

Het is er prettig mijmeren over de tijden dat nazaten van de Heren van Amstel hier woonden. Over de drukke bedrijvigheid in de glorietijd van het Hanzeverbond, of over de artistieke bloeiperiode in de Gouden Eeuw van Hattem. De sporen van de geschiedenis zijn zichtbaar en voelbaar op de Markt en dat is slechts één van de redenen waarom Banka een ideale plek is om te genieten.

Grand Café Banka

Markt 5

8051 EZ  Hattem

Tel. 038-2306304

www.banka.nl

Afgelopen donderdagavond gaf Fysiotherapeut Jasper Dijkslag een presentatie over Fitheid en voetbal.
De 1ste selectie in voorbereiding op de 2e seizoenshelft werd bijgepraat over het 65 – 35 model dat aangeeft dat 35% van de prestaties in het voetbal bestaat uit fitheid die op verschillende manieren te beïnvloeden is.

Zo werd de selectie voorgehouden dat naast het specifiek trainen van startsnelheid, longinhoud, spier/duelkracht ook fysieke winst te behalen valt door voeding en voldoende slaap.
Een leerzame presentatie en kennismaking met Jasper Dijkslag die als fysiotherapeut verbonden is aan Fysiotherapie Praktijk Dynamiek waarmee v.v.Hattem een samenwerking is aangegaan. (Hierover binnenkort meer info.)

 

Op vrijdag 3 januari hebben de (ere)leden en donateurs van v.v. Hattem het nieuwe jaar ingeluid. In een volle kantine was er volop gelegenheid elkaar de beste wensen voor het nieuwe jaar over te brengen. En in verband met de winterstop gaf dat ook iedereen de gelegenheid om met elkaar bij te praten.

Zoals sinds enige jaren een traditie is bij v.v. Hattem werd ook een aantal leden in het zonnetje gezet. Op de foto ziet u de leidster, trainer, vrijwilliger, scheidsrechter, speler en het team van 2019. Waarbij Erik Rietberg, als speler van het jaar, helaas ontbreekt. Zijn plaats op de foto is ingenomen door Jan Weldink. Uiteraard zijn het beeldje en de bloemen inmiddels aan Erik overhandigd.

Inmiddels is een deel van de voetbalcompetitie alweer gestart. Op 25 januari hervat ook ons 1e elftal de 2e helft van dit voetbalseizoen, met een thuiswedstrijd tegen VIOS. Natuurlijk bent u van harte welkom op Sportpark Het Achterveen!

v.v. Hattem

Wieneke van Regteren-de Boer
Secretaris v.v. Hattem
06-48 38 66 72

Nieuwjaarstoernooi   (compleet programma overzicht)

We beginnen vrijdag 3 januari in de ochtend met de JO 13 en 15 de eerste wedstrijd zal om 9:30 beginnen, dus graag een kwartier van tevoren aanwezig.

Inloop vanaf 9:00

Start 9:30

Vrijdagmiddag gaan we daarna door met de JO 17 en 19 de eerste wedstrijd zal om 13:00 beginnen graag een kwartier van tevoren aanwezig.

Inloop vanaf 12:30

Start 13:00

Voor iedere deelnemer die meedoet moet voor de start van het toernooi €2,50 te betalen.

Zelf graag zorgen voor zaalvoetbalschoenen en de kleur shirt wat achter je team naam staat.

Nieuwjaarstoernooi   (compleet programma overzicht)

We beginnen donderdagochtend 2 januari met de JO 7/8 en 9 de eerste wedstrijd zal om 9:30 beginnen, dus graag een kwartier van tevoren aanwezig.

Inloop vanaf 9:00

Start 9:30

Donderdagmiddag gaan we daarna door met de JO 10 en 11 de eerste wedstrijd zal om 13:00 beginnen graag een kwartier van tevoren aanwezig.

Inloop vanaf 12:30

Start 13:00

 

Voor iedere deelnemer die meedoet moet voor de start van het toernooi €2,50 te betalen.

Zelf graag zorgen voor zaalvoetbalschoenen en de kleur shirt wat achter je team naam staat.

 

Beste leden,

 

Het bestuur van de Voetbalvereniging Hattem nodigt u van harte uit om op vrijdag 3 januari 2020 de Nieuwjaarsreceptie van vv Hattem bij te wonen.
Onze gezellige, versierde, kantine is vanaf 19:00 open voor jong en oud.

In deze bijeenkomst heffen we gezamenlijk het glas op het nieuwe jaar. Tevens zullen de winnaars van de clubverkiezing 2019 bekend worden gemaakt.

Graag tot ziens op 3 januari.

Met sportieve groet,

Jan-Dirk Sprokkereef
Voorzitter VV Hattem

 

 

v.v. Hattem zoekt een ambitieuze en gemotiveerde trainer voor haar 1e elftal, op dit moment uitkomend in de 3e klasse zaterdag, voor het seizoen 2020/2021. Hattem 1 is een jong, talentvol team dat zich aan de hand van de nieuwe trainer verder dient te ontwikkelen. Plezier en prestatie dienen daarbij hand in hand te gaan.

Klik hier voor meer Informatie

Het toernooi met een lange v.v.Hattem traditie en misschien wel de langste toernooinaam.

Het jaarlijkse jeugdnieuwjaarszaalvoetbaltoernooi voor jongens en meisjes wordt dit jaar georganiseerd op donderdag 2 en vrijdag 3 januari 2020 in De Marke.

Donderdag 2 januari zijn JO8, JO9 – JO10 en JO11 en pupillen aan de beurt. ‘s Morgens beginnen de JO8 t/m JO9 waarna de JO10 en  JO11 t/m hun mix toernooi spelen.

Vrijdag 3 januari is het de beurt aan de JO13 JO15, JO17 en JO19 junioren om hun jeugdnieuwjaarszaalvoetbaltoernooi te spelen.

Enige dagen voor het toernooi worden via de site de teamindelingen bekend gemaakt. Opgeven kan via het onderstaande invulformulier.

De kosten voor deelname aan het toernooi zijn: 2,50 euro per persoon. Opgeven kan tot uiterlijk maandag 30 december door onderstaande gegevens in te vullen. De teamindelingen worden via de vv Hattem site bekend gemaakt.

Jeugdspelers en ouders die een team willen coachen of willen fluiten kunnen zich ook opgeven via mail jeugdzaken@vvhattem.nl

Zaterdag 21 december staat veel op ons sportpark in het teken van de veldtoertocht “Hattems Mooiste”. Al vele jaren is toerclub Hattem eind december te gast op ons sportpark. Hier wordt vanaf vrijdag gewerkt door de organisatie en fungeert het sportpark als start, finish en ontspannings-accommodatie.

Gevoetbald wordt er op veld 2 om 14:00 uur door de meiden van HMC MO17-1 tegen VSCO 17-1. De jongens van JO17-1 spelen om 11:15 uit tegen SVI JO17-1, waarbij aangetekend kan worden dat Jo17-1  in het voorjaar gaat spelen in de Hoofdklasse HOOG, waarvan de kampioen naar de 4e divisie promoveert.

JUBILEUMTOCHT HATTEMS MOOISTE

Mountainbikers komen graag naar de Noord Veluwe om te genieten van het mooie landschap. De veldtoertocht van Toerclub Hattem die door dit mooie gebied gaat wordt gekenmerkt door de pittige klimmetjes in de gedeeltelijk vernieuwde route.

De tocht op zaterdag 21 december wordt voor de 25e keer tot in de puntjes verzorgd door de 60 vrijwilligers van Toerclub Hattem die  -uitgezonderd de uitzetters en controleurs-  deze dag de fiets laten staan om de deelnemers een onvergetelijke dag te bezorgen.

TCH
Op de aanrijroutes staan bordjes met aanduiding ‘TCH ‘en bij het sportpark het Achterveen aan de Konijnenbergerweg in Hattem krijg je een parkeerplaats toegewezen.

Perfecte organisatie
De veldtoertocht is een door de NTFU erkende tocht vanwege een perfecte organisatie op het gebied van veiligheid, bewegwijzering en verzorging. De route is geheel gepijld en er zijn herkenningspunten aangegeven, zodat je in het geval van calamiteiten weet waar je bent.

Afstanden
Je kunt kiezen uit 2 afstanden: 30 of 50 km. De start is tussen 09.30 en 10.30 uur.  Op het sportpark bij de voetbalvereniging Hattem is voldoende douche- en kleedgelegenheid.

Verzorging
De route is spectaculair en natuurlijk is er een verzorgingspost met bouillon, krentenbollen en bananen. Ook is er een materiaalpost ingericht voor de pechgevallen en rijdt er een servicewagen over het parcours. Bij gevaarlijke oversteekpunten staan verkeersregelaars.

Inschrijfkosten
Als extra motivator is er een beker voor de grootste deelnemende groep en voor de jongste deelnemer een prachtige fietshelm.  De jeugd tot en met  16 jaar mag gratis deelnemen. Inschrijfkosten zijn voor NTFU-leden 5 euro en niet-leden betalen 7 euro. Na afloop is er een gelegenheid om je fiets af te spuiten.

Kijk ook op tourclubhattem.nl

Wekenlang werd er door spelers en begeleiding al naar toe geleefd. Hoe mooi zou het zijn om kampioen te worden….

Na de voorbereiding en overwinningen in de beker was er een moeilijke start in de competitie.
Na kleine zwaarbevochten overwinningen tegen Go Ahead Kampen en Dos Kampen en een verliespartij in en tegen Hierden werden de wedstrijden makkelijker gewonnen. Na de 0 – 3 overwinning op Hatto Heim begon het team echt te geloven in haar kampioenkansen. Uiteindelijk was een serie van achtereenvolgens 8 overwinningen goed voor het verdiende kampioenschap. Voor de laatste wedstrijd tegen CSV ’28 was de wedstrijdspanning hoog opgelopen. De wedstrijd op het hoofdveld, omkleden onder de tribune, vuurwerk bij de opkomst en heel veel publiek……. Het team leek bij het begin van de wedstrijd zo onder de indruk, dat er al snel een 0 – 1 achterstand werd opgelopen. Het duurde even voor het team van Lawrence en Rick tot zichzelf kwamen… De verdiende gelijkmaker werd al snel gevolgd door nog een doelpunt waarna de spanning van het team afviel en er gebouwd werd aan de 1 – 7 overwinning die het begin was van een feestelijke dag met feest, frites, polonaise en bekers in de kantine waarna een tour van het uitgelaten team op platte wagen door Hattem volgde.
Hattem JO13-1 mag in het voorjaar (als 3e jeugdteam van v.v.Hattem) in de hoofdklasse uitkomen waar ze zich naast veel voetbalplezier verder kunnen ontwikkelen als voetballer/ster.

Hans Roeland en v.v.Hattem hebben in goed overleg besloten de samenwerking na vier seizoenen te beëindigen.
Dit seizoen wordt gebouwd aan een nieuw team waarmee een goede basis gelegd wordt voor de nabije toekomst.
Overigens biedt het huidige goede veldspel van ons eerste elftal zodanig veel perspectief dat we stiekem hopen dat Hans afscheid gaat nemen met een periodewinstje

De wedstrijdbal voor Hattem – DSV’61 voor zaterdag 30 november 2019 wordt aangeboden door een trouwe supporter van het 1e elftal van vv Hattem.

Namens het 1e elftal hartelijk bedankt voor deze geste!